Vertical Clubille pääsee jälleen Hermannin rantatien puolelta. REDIn työmaa aiheuttaa edelleen pieniä muutoksia kulkuun. 

Sijaitsemme Helsingin Kalasatamassa, aivan metroaseman tuntumassa osoitteessa Hermannin rantatie 2 B (Yrittäjätalo). Helpointa meille on saapua julkisella liikenteellä. Kätevimmin löydät perille metrolla jäämällä pois Kalasataman pysäkillä. Yrittäjätalo on metroasemaa vastapäätä oleva punatiilirakennus. Busseista lähimmäs tulevat tällä hetkellä linjat 55 ja 56. Pois kannattaa jäädä pysäkillä 2555 Vanha talvitie. Pysäkiltä on noin 300 metrin matka Yrittäjätalon B-rapulle.

Sisäänkäynti B-rappuun on Hermannin rantatien puolella. Tilamme ovat rakennuksen toisessa kerroksessa. Ovisummerimme avaa rapun molemmat ovet: vasemmanpuoleisesta ovesta pääsee hissiin ja oikeanpuoleisesta portaisiin.

Jos saavut omalla autolla, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Työpajankatu 10. Alueella on kauppakeskus REDIn työmaa, jonka takia ajojärjestelyt ovat muuttuneet. Autolla saapumiseen kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa. Huomaathan, että kaikki Yrittäjätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat talon yrityksille varattuja! Yrittäjätalon takana sijaitsevan, rakennusten välisen hiekkakentän ollessa työmaan takia aidattuna, voivat Vertical Clubin asiakkaat pysäköidä Työpajankadun varteen.