Maailman ehkä puhutuin miestankotanssija, New Yorkilainen Steven Retchless saapuu Vertical Clubille pitämään ensimmäiset tankotanssi-workshoppinsa Suomessa! Kaksi workshopia pidetään heti Tukholman Pole Art 2012 –kilpailun jälkeen tiistaina 28.8.2012. Sitova osallistuminen varataan sähköpostitse.

Steven Retchless teki läpimurtonsa America’s Got Talent –ohjelman semifinaaleissa 2011. Hän on myös ensimmäinen American Pole Fitness –kilpailun voittaja sekä Pole Art 2011 –hopeamitalisti. Steven kilpailee Pole Art 2012-kisan miesten sarjassa 25.8.2012.

Steven on opiskellut Los Angelesissa näyttämötaiteita sekä Kaliforniassa tanssia. Hänellä on vahva kokemus baletista, modernista tanssista, jazzista, hip hopista sekä tankotanssista. Steven opettaa tankotassia Body&Pole-studiolla New Yorkissa ja on osa AERA-tanssiryhmää. Hänen tyylinsä yhdistää ilma-akrobatian keveyden vahvaan lattiatyöskentelyyn, sulavaa liikekieltä unohtamatta.

Pole Art 2012 -tapahtuman viralliset sivut
Steven Retchlessin Facebook-sivut
Steven Retchlessin YouTube-kanava

8” Spike (Workshop)
75min, aloittelija / keskitaso
Enint. 12 oppilasta, 5 katsojaa, ei kameroita
28.8.2012 klo 18.00

Päästä sisäinen diivasi valloilleen, pukeudu viettelevästi ja ota halutessasi mukaan korkkarit! Tällä tunnilla pääset pitämään hauskaa! 8” Spike-tunnilla yhdistetään helpot pyörähdykset ja tankotanssitemput tanssin kuumaan rytmiin. Tämä tunti on yksi Stevenin suosituimpia tunteja: You’re going to LOVE it! Englanninkielinen kuvaus lopussa.

TRIXXX (Workshop) TÄYNNÄ
75min, keskitaso / edistynyt
Enint. 12 oppilasta, ei katsojia, ei kameroita
28.8.2012 klo 19.30

Tämä tunti on temppuilua! Voimaliikkeistä, inversioista ja kehonhallinnasta koostuva TRIXXX-workshop vie sinut mukanaan uusimpiin tankotanssitemppuihin ja niiden yhdistelmiin. Tämä workshop soveltuu erinomaisesti keskitason treenaajista ylöspäin, sillä voit säädellä liikkeiden vaikeuden oman  tasosi mukaan. This class will PUMP YOU UP! Englanninkielinen kuvaus lopussa.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

  • Ilmoittaudu sähköpostitse:email address
  • Hinta 53 euroa / workshop maksetaan etukäteen. Maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Katsoja (8” Spike-tunti): 20 euroa käteisellä ennen workshopia.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

 

Original workshop descriptions in English:

8” Spike
BEG/INT 75min

The Highly recommended Signature Exotic pole dancing class “8 inch Spike!”  is perfect for those beginners who are ready for the next step. Look forward to dressing up in your hottest outfits and highest pair of stilettos while letting your hair down whipping it back and forth to a simple yet satisfying pole dance routine that is guaranteed to bring out your inner Diva.  Class consists of BASIC spins, climbs and inversions brought together in an original routine.  Your going to LOVE it!

TRIXXX
INT/ADV  75min

This class is all about the TRIXXX! This 75min workshop will PUMP YOU UP!!!  With a detailed breakdown of power moves, flips, inverts, twists, contortion and introduction to original and creative new moves.  if your above beginner come take this awesome class.  The “trixxx” will be modified to fit your level.  I know you can do it, I believe in you so, LET’S DO IT!!!

Example 8” Spike style by Steven Retchless: