Tervetuloa Tanssii tangon kanssa-workshopiin Vertical Clubille La 17.11 klo 14:00!

Haluatko parantaa tanssillista ilmaisuasi ja liikkeiden sulavuutta osana tankotanssitreeniäsi? Kaipaatko uusia ideoita liikkeiden välisiin siirtymiin ja lattiatyöskentelyyn? Tule oppimaan uutta Tanssii tangon kanssa-workshopiin lauantaina 17.11 klo 14-16:00 Vertical Clubille! Tämä workshop yhdistää nykytanssista tuttua liikekieltä ja tekniikkaa tangolle sopivaksi kokonaisuudeksi. Huom! Aikaimpaa tanssitaustaa ei vaadita!

Workshopin ensimmäisessä osiossa tehdään tehokkaita lämmittelyjä sekä monipuolista lattiatyöskentelyä.  Toisella puolikkaalla siirretään opitut asiat tangolle pyörähdys- ja floorwork-harjoitusten muodossa sekä harjoitellaan opituista liikkeistä koreografiaa. Osioiden välissä on n.10min tauko.

Workshopin tankotekninen taso on avoin ja se muotoutuu osallistujien mukaan, mutta Pole 1-tason pyörähdysten ja invertin hallitseminen on suositeltavaa, jotta saat workshopista mahdollisimman paljon irti. Varaathan mukaan pitkät housut, sukat ja pitkähihaisen paidan, jotta työskentely lattialla olisi mahdollisimman mukavaa.

Workshopin ohjaajana toimii Jenni Laine, jolla on yli 20-vuoden kokemus eri voimistelu- ja tanssilajeista.  Jenni on taustaltaan rytminen voimistelija josta matka on jatkunut joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun kautta nykytanssin ja tankotanssin pariin.  Niin nykytanssissa kuin tankotanssissakin Jenni painottaa liikkeiden rentoutta ja oman kehon painon käyttöä, huolellista tekniikkaa unohtamatta.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen varaus@verticalclub.fi, josta saat lisäohjeet maksua varten. Viestikenttään oma nimi+Tanssii tangon kanssa. Jonotuslista muodostetaan tarvittaessa.

Max. osalllistujamäärä 10 hlö, joten varaathan paikkasi nopeasti!

Hinta:

  • Ilman tuntikorttia 25€
  • Sarjakorteilla (5x tai 10x) 12€+yksi raksi korttiin
  • Kuukausi- ja kausikorteilla 12€

Workshopista maksetaan etukäteen 5€ osallistumimaksu ja kurssimaksun loppuosa maksetaan paikan päällä ennen tuntia kortilla tai käteisellä. 5€ osallistumismaksua ei palauteta sairastapauksissa.

Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan hyvässä seurassa!

Lisätiedot ja kysymykset: varaus@verticalclub.fi tai 044-3500535