Vertical Club on kokoamassa tankotanssin kisa- ja showryhmää, jonka jäseniksi haemme taitavia ja innokkaita harrastajia. Vertical Clubin ohjaajat valmentavat ryhmää tulevia kisoja ja esityksiä varten. Kaikkien ryhmäläisten ei tarvitse sekä kilpailla että esiintyä, mutta innostusta tulisi löytyä vähintään toiseen.

Hakuaika alkaa 22.11.2012 ja loppuu 9.12.2012. Ryhmään valituille ilmoitetaan 21.12.2012.

Odotamme hakijoilta:

– Vähintään Pole 3-tekniikkatasoa tankotanssista

– Sujuvaa liikkumista myös lattialla: joko aikaisempaa tanssitaustaa tai vähintään kiinnostusta tanssin yhdistämisestä tankoon

– Kiinnostusta kisaamiseen/esiintymiseen

– Motivaatiota ja aikaa treenata 3-4 kertaa viikossa

Showryhmän toiminta alkaa keväällä 2013. Ryhmään päässeiltä edellytetään kausikortin hankintaa keväälle 2013. Mahdollisista esiintymisistä maksetaan korvaus, mutta ryhmän jäsenyydestä itsestään ei makseta palkkaa. Oppilaalle tehdään myös henkilökohtainen treeniohjelma. Kerran viikossa on yhteiset harjoitukset, joissa opettaja ja teema vaihtuvat ja tämän lisäksi showryhmäläisillä voi olla lisäharjoituksia ennen esiintymistä tai kilpailua. Ryhmäläisillä on mahdollisuus myös osallistua tankotanssitapahtumien järjestämiseen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan ryhmään, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@verticalclub.fi. Kerro hakemuksessasi yhteystietosi, harrastustausta, tankotanssitausta sekä liitä mukaan video omasta tekemisestäsi. Kerro myös  miksi haluaisit mukaan ryhmään. Jos sinulla ei ole videota esiintymisestäsi, voimme sopia mahdollisen koe-esiintymisen.

Valitsemme showryhmään hakijoista riippuen 3-4 henkilöä.

Lisätietoja showryhmästä saat soittamalla studion numeroon 044 3500 535 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@verticalclub.fi