Rengastrapetsi

TÄYNNÄ!

Tervetuloa Rengastrapetsi-workshopiin la 29.12.2012 klo 14:00! 

Haluatko perehtyä rengastrapetsin saloihin joulun ja uudenvuoden välipäivinä? Tule oppimaan uutta Rengastrapetsin workshopiin Vertical Clubille lauantaina 29.12.2012 klo 14-16:00! Rengastrapetsin workshopissa perehdytään rengastrapetsiliikkeiden perusteisiin ja edetään hieman vaativampiin liikkeisiin oman tasosi mukaan.

Workshop on suunnattu rengastrapetsin aloittelijoista aina taitavampiin harrastajiin. Pienryhmäopetus varmistaa henkilökohtaisen ohjauksen.

Workshopin kesto on kaksi tuntia. Ensimmäisessä osassa keskitytään perusliikkeisiin ja harjoitellaan käyttämään rengasta myös pyörivänä. Workshopin toisessa osassa keskitytään enemmän temppuihin sekä niiden yhdistämiseen pidemmiksi sarjoiksi. Osioiden välissä on lyhyt tauko.

Varusteet: pitkähihainen paita ja polvitaipeen yli ulottuvat housut. Ei roikkuvia koruja. Mukaan on myös hyvä varata juomapullo ja hikipyyhe. Halutessaan mukaan voi myös ottaa pientä syötävää.

Workshopin ohjaajana toimii kokenut rengastrapetsi- ja ilma-akrobatiaohjaajamme Pinja Schönberg (lue lisää Ohjaajat-sivultamme).

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen varaus@verticalclub.fi, josta saat lisäohjeet maksua varten. Kirjoita viestikenttään oma nimi + rengastrapetsi-workshop. Jonotuslista muodostetaan tarvittaessa.

Max. osalllistujamäärä 10 hlö, joten varaathan paikkasi nopeasti!

Hinta:

• Ilman tuntikorttia 25€

• Sarjakorteilla (5x tai 10x) 15€+yksi raksi korttiin

• Kuukausi- ja kausikorteilla 15€
Workshopista maksetaan etukäteen 5€ osallistumimaksu ja kurssimaksun loppuosa maksetaan paikan päällä ennen tuntia kortilla tai käteisellä. 5€ osallistumismaksua ei palauteta sairastapauksissa.

Lisätiedot: info@verticalclub.fi ja Puh. 044 3500 535

Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan hyvässä seurassa!