Vertical Clubin kevätkausi on käynnistynyt vauhdikkaasti!

Tuntitarjonnassa uutuutena ovat Aerial Dance- ja Pole Dance-tunnit, joissa pääset tanssin pyörteisiin – tule rohkeasti kokeilemaan! Tämän lisäksi olemme lisänneet tarjontaamme jatkotason Aerial Hoop 3 -rengastrapetsitunnin.

Intensiivikursseja tankotanssiin ja Aerial Yogaan järjestetään seuraavan kerran 2.2. (tankotanssi) ja 3.2. (Aerial Yoga). Varaukset kursseille tapahtuvat varausjärjestelmämme kautta.

Pyrimme tukemaan asiakkaidemme harjoittelua tarjoamalla nyt myös joustavampia laskutusmahdollisuuksia tuntikorttien hankintaan. Kaikkia tuntikortteja myydään tästä lähtien myös laskulla (laskutuslisä 5e). Tämän lisäksi kevään kausikortin voi maksaa laskulla kahdessa erässä (aikuiset 2×250€, alennusryhmät 2×225€). Lisätietoja laskutusmahdollisuuksista saat studiolta.

Vertical Clubin palvelu- ja käyttöehtoihin on myös tullut muutos: 1.1.2013 lähtien asiakas voi tehdä varauksen jokaisena kalenteriviikkona enintään kymmenelle tunnille. Rajoitus ei estä useammillekin tunneille osallistumista – mikäli tunneilla on tilaa – mutta muutoksella pyritään estämään varausjärjestelmän väärinkäyttöä. Päivitetyt palvelu- ja käyttöehdot pääset lukemaan tästä.

Päivitetty hinnasto keväälle 2013 löytyy täältä.

Nähdään studiolla!