Tuomo TurunenOletko kiinnostunut katselemaan henkeäsalpaavia esityksiä vai haluaisitko itse esiintyä kevään ilma-akrobatiatapahtumissa?

Pole Debut-tankotanssikilpailu järjestetään Tampereella la 27.4. Kyseessä on kilpailu- ja esiintymisuraansa aloitteleville tankotanssijoille suunnattu tapahtuma. Kilpailijat jaetaan sarjoihin aikaisemman harrastustaustan ja kokemuksen perusteella. Lisätiedot ja hakuohjeet löydät osoitteesta www.poledebut.fi

Vertical Club järjestää Kevätkauden päätöstapahtuman studiolla la 25.5. klo 18 alkaen. Lisätietoja löydät Facebookin tapahtumasta www.facebook.com/events/123576604496294/. Etsimme innokkaita esiintyjiä kevätjuhlaan kaikentasoisista oppilaista niin rengastrapetsille, tangolle kuin kankaallekin. Ilmoittaudu osoitteeseen info@verticalclub.fi tai suoraan studion ohjaajille.

Tietoa kansainvälisistä tapahtumista löydät helposti Polerankingin kotisivuilta osoitteesta www.poleranking.com