Timo_Suvi Acro

PERUTTU!

Oletko kiinnostunut akrobaattisesta joogasta? Vai kaipaatko muuten vain vaihtelua harrastusrutiineihin? Vertical Club tarjoaa ainutlaatuisen Om Acrobatics-intensiivikurssin studiolla lauantaina 4.5. klo 14:30-17:30.

Om Acrobatics -kurssilla yhdistyvät ainutlaatuisesti joogan syvä viisaus, akrobatian dynaaminen voima ja terapeuttisen hieronnan hyväntahtoisuus. Näitä kolmea elementtiä harjoitellaan pääsääntöisesti kolmen tai neljän hengen ryhmissä. Kaikissa Om Acrobatics -harjoituksissa kehität taitoa kuunnella ja vastaanottaa toisen ihmisen liikkeitä ja painoa, jolloin luottamus ja läsnäolo voimistuvat.

Kurssi soveltuu vasta-alkajista eteenpäin ja tasoa säädetään osallistujien mukaan. Aikaisempaa kokemusta lattia-akrobatiasta ei vaadita.

Kurssin ohjaajana toimii Timo Kurvi, amerikansuomalainen sertifioitu Iyengar joogaopettaja (R.I.M.Y.I. Pune, India) ja näyttelijä. Timon matka joogan pariin alkoi vuonna 2000 hänen löydettyään ensin astangajoogan ja sittemmin iyengarjoogan. Parhaillaan Timo opiskelee sertifioiduksi akroyogan opettajaksi. Timo opettaa Moolassa iyengarjoogaa ja Om Acrobaticsia. Lisätietoja Timosta ja Om Acrobaticsista voit lukea täältä: www.timokurviyoga.com/fi/

Kurssin kesto on 3h, hinta 50e. Ilmoittautuminen alkaa ti 2.4. klo 12:00. Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse osoitteeseen varaus(a)verticalclub.fi. Liitä viestiin nimesi ja puhelinnumerosi ja otsikoi viesti “Om Acrobatics”. Saat paluuviestissä tarkemmat maksuohjeet. Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse.

Kurssi on peruttu! Lisätiedot: varaus@verticalclub.fi

Lisätietoja kurssista saat suoraan studiolta tai puhelimitse 044-3500535.

Tule liikkumaan ja oppimaan uutta iloisessa seurassa!