Kuva: Miia Rytkönen

Kuva: Miia Rytkönen

Tule pitämään hauska ilta kanssamme tankotanssin ja iloisen treenaamisen merkeissä lauantaina 11.5.13 klo 18:00 alkaen Vertical Clubille!

Luvassa vapaamuotoista treeniä tankotanssisalissa sekä 2-salissa rengastrapetsilla. Tapahtuma on avoin kaikille, ensikertalaisista ammattilaisiin. Pientä tarjoilua luvassa kaikille osallistujille! Luvassa myös rahanarvoisia tarjouksia kesän tuntikorteista- vain tapahtuman ajan.

Tule testaamaan kehosi todellinen kunto InBody720-mittauksen avulla Pole Jameissa alkaen klo 18:00! Saat tietoosi mm. kehonkoostumuksen, lihas- rasvadiagnoosin, painodiagnoosin sekä lihastasapainon. Mittaustulos on erittäin luotettava. Vertical Club mahdollistaa mittauksen nyt alennettuun hintaan 20e/hlö (ovh 40e/hlö). Hinta sisältää tarkat mittaustulokset A4-liuskalla sekä henkilökohtaisen konsultaation tuloksistasi. Varaa aika mittaukseen Vertical Clubin vastaanotosta!

Lisätietoja InBody-mittauksesta: http://www.inbody.fi/tulosten-tulkinta/#kehonkoostumus

Tule ja ota kaverisi mukaan!