Vertical Clubin toiminta jatkuu aktiivisena läpi kesän 2013. Kesä- ja heinäkuussa tuttujen viikkotuntien lisäksi tarjoamme nyt uutuutena asiakkaillemme mahdollisuuden erilaisiin kesäkursseihin, joiden avulla pääset kehittämään taitojasi entistä tehokkaammin! Viikolla 29 studio on suljettu.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa ma 6.5.13 klo 12:00. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen varaus@verticalclub.fi. Otsikoi viesti “oma nimi+kurssin nimi”. Liitä ilmoittautumistietoihisi nimesi sekä puhelinnumerosi. Saat paluuviestissä tarkemmat ohjeet mm. maksua varten. Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse!

Koko kesäkauden kurssit (kerran viikossa aikavälillä 3.6.-4.8.13):

Kuva: Miia Rytkönen

Kuva: Miia Rytkönen

Yht. 8 kertaa (10h). Hinta 150€/hlö/kurssi.

Huom! Himotreenaajan etu: 1 vapaavalintainen kurssi+10x-kortti viikkotunneille (voimassa 3kk) yhteishintaan 250€!

Koko kesäkauden kestävillä kursseilla pääset treenaamaan vakiovuorolla parhaiden treenikavereidesi kanssa kerran viikossa ilman jatkuvaa stressaamista tuntipaikan varaamisesta! Ennen kurssin alkamista voit vaikuttaa omilla toiveillasi kurssin sisältöön ja siten saada entistä yksilöllisempää ohjausta koko kurssin ajan. Kursseilla toimii pääsääntöisesti koko kesän sama ohjaaja, mikä mahdollistaa tehokkaan etenemisen kurssin aikana.

Kurssin toteutuu, mikäli osallistujamäärä vähintään 7 hlö. Mikäli kurssi ei toteudu, tilalle tulee vastaava viikkotunti. Viikolla 29 Vertical Club on suljettuna ja tunteja ei järjestetä. Kursseille ei voi osallistua viikkotuntikorteilla!

  • Aerial Hoop avoin taso: maanantaisin klo 17-18:15. Pinja. Soveltuu kaikille rengastrapetsista kiinnostuneille! Max. 10 hlö. PERUTTU
  • Pole alkeistaso: maanantaisin 18:30-19:45. Suvi A. Soveltuu tankotanssiharrastusta aloitteleville ja Pole 1-tason asiakkaille. Max. 11 hlö.PERUTTU
  • Aerial Yoga avoin taso: tiistaisin klo 17-18:15. Vilja. Soveltuu kaikille ilmajoogaajille! Max. 10 hlö.PERUTTU
  • Pole jatkotaso: tiistaisin klo 18:30-19:45. Suvi R. Soveltuu Pole 3- ja Pole Guru-tason treenaajille. Max. 11 hlö.
  • Pole keskitaso: keskiviikkoisin klo 17-18:15. Laura. Soveltuu Pole 2 ja Pole 2/3-tason treenaajille. Max. 11 hlö.PERUTTU
  • Aerial Tricks’n’Dance: keskiviikkoisin klo 18:30-19:45. Laura. Temppuja ja tanssia kankailla! Soveltuu kaikille kangasakrobatiasta ja tanssin yhdistämisestä kiinnostuneille. Max. 10 hlö.PERUTTU
  • Aerial Hoop alkeistaso: torstaisin klo 17-18:15. Suvi A. Soveltuu rengastrapetsharrastusta aloitteleville ja Aerial Hoop 1-tuntitason asiakkaille. Max. 10 hlö.PERUTTU

 

Lyhyemmät intensiivikurssit:

PERUTTU Nyky-Break Workshop (keskitaso), 3.-7.6.13. Klo 19:30–21:00. Yht. 5 kertaa (7,5h). Hinta 85e/hlö. Max. 12 hlö. Kurssi toteutuu, mikäli vähintän 10 osallistujaa.

Kurssilla käydään läpi erilaisia liikkeen tuottamisen tapoja yhdistämällä break dancen fysiikkaa nykytanssin hengittävyyteen ja orgaanisuuteen. Tunnilla lähdetään liikkeelle yksinkertaisista liikkeistä kulkien monipuolisesti tasoissa liikkuviin sarjoihin, kohti omaa tanssia.  Näin saamme kehon koko kapasiteetin käyttöön energisesti ja valveutuneesti. Pyrkimyksenämme on haastaa tanssimaan kokonaisvaltaisesti ja samalla löytää uusia innostavia tapoja liikkua. Kurssia varten osallistujilla tulisi olla hieman aikaisempaa tanssiharrastustaustaa sekä valmius fyysisiin kehonhallinnallisiin liikkeisiin. Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti mm. oman lattiatyöskentelyn vahvistamiseksi kaikille ilma-akrobaateille!

Opettajina toimivat Anne Naukkarinen ja Jimi Kettunen. Anne Naukkarinen valmistui 2009 Tampereen konservatoriosta, ja tällä hetkellä jatkaa opintojaan Teatterikorkeakoulussa. Hän on toiminut laaja-alaisesti tanssijana musikaaleista nykytanssiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Norrdans nykytanssiryhmässä. Naukkarinen on opettanut nykytanssia ja jazztanssia vuodesta 2005 lähtien. Hän on kurssittanut itseään Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Englannissa, Hollannissa ja Espanjassa. Jimi Kettunen on nelinkertainen breakdancen Suomen mestari, Pohjoismaiden mestari ja Euroopan mestari. Hän on kiertänyt esiintymässä muun muassa Saksassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa ja Koreassa.. Esiintymiskokemusta Kettuselle on kotimaassa kertynyt muun muassa Joensuun Kaupungin Teatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa, Tanssiteatteri MD:ssä, Isis- teatterissa ja Hämeenlinnan teatterissa. Kettunen on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2003.

 

Lisätietoja kaikista kursseista saat suoraan studiolta tai soittamalla numeroon 044-3500535 tai lähetämällä sähköpostia osoitteeseen info@verticalclub.fi