Vertical Clubin tuntitarjonta monipuolistuu uusilla tunneilla, jotka ilmestyvät lukujärjestykseen syyskuun alusta. Tutustu tunteihin rauhassa. Saat lisätietoa tunneista ohjaajiltamme. Uudet venyttelytunnit korvaavat Aerial Yoga Vetreä-tunnin, joka poistuu lukujärjestyksestä syyskuun alusta.

 

 Venyttelytunnit

Aerial Stretching_Vertical ClubAerial Stretching:  Tehokas mutta turvallinen syvävenyttelytunti kangaslenkkiä (hammock) apunakäyttäen. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat lisätä koko kehon notkeutta. Erinomainen tunti kehonhuoltoon! Tunnin aikana venytellään kaikki suuret lihasryhmät läpi erilaisin staattisin ja dynaamisin venytysliikkein. Apuna voidaan käyttää myös joogablokkeja, palloja ja jumppakuminauhoja, tunnin teemasta riippuen. Tunnin kesto 60min.

 

IMG_8900_smallContortion: Sinulle, joka kaipaat uutta ulottuvutta venyttelyharjoituksiisi! Tunnilla harjoitellaan yksinkertaisia permantoakrobatian liikkeitä sekä erittäin tehokkaita venytysliikkeitä yhdessä ohjaajan kanssa. Apuna voidaan käyttää myös joogablokkeja, palloja, jumppakuminauhoja sekä akrobatiamattoa, jolloin erilaiset notkeusakrobatian liikkeet voidaan toteuttaa turvallisesti. Tunnin taso on avoin, mutta valmius kehonhallintaa vaativiin liikkeisiin tulee olla. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn. Kesto 60min.

 

Tempputunti kankaille

Hammock Tricks_Vertical ClubHammock tricks: Tällä tunnilla pääset harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä kangaslenkin eli hammockin kanssa. Tämä hikinen mutta hauska tunti tarjoaa haasteita kaikille tasoille! Tunti sisältää inversioita (liikkeitä, joissa käännytään pää ylösalaisin). Kankaan käyttö osana treenia on sinulle jo tuttua. Tunnin kesto 60min.

 

Tankotekniikkatunti

_MG_0231Pole 2 Flow: Keskitason tankotekniikkatunti, jossa pääset harjoittelemaan sulavia liikkeiden yhdistelmiä ja lattiatyöskentelyä osana tankotanssia. Flow-tunnilla tehdään Pole 2-tason perusliikkeitä ja yhdistetään niitä toimiviksi sarjoiksi ja kokonaisiksi koreografioiksi, jolloin pääset kehittämään myös liikemuistiasi. Tunnilla käytetään sekä staattista että spinnitankoa. Tunnin pääpaino on liikkeiden välisissä sujuvissa transitioissa ja kauniiden liikekokonaisuuksien harjoittelussa. Sopii kaikille Pole 2- ja Pole 2/3-tason oppilaille. Tunnin kesto 75min.