Copyright Tuomo Turunen

Copyright Tuomo Turunen

Vertical Club on kokoamassa tankotanssin kisa- ja showryhmää syyskaudelle 2013, jonka jäseniksi haemme taitavia ja innokkaita harrastajia. Vertical Clubin ohjaajat valmentavat ryhmää tulevia kisoja ja esityksiä varten. Ehdoton vaatimus ryhmään liittymisessä on halu esiintyä joko kilpailuissa tai muissa tankotanssitapahtumissa.

 

Hakuaika alkaa 12.8. ja loppuu 31.8.2013. Ryhmään valituille ilmoitetaan 8.9.2013.

Odotamme hakijoilta:

– Vähintään Pole 3-tekniikkatasoa tankotanssista

– Sujuvaa liikkumista myös lattialla: joko aikaisempaa tanssitaustaa tai vähintään kiinnostusta tanssin yhdistämisestä tankoon

– Halu esiintyä ja/tai kilpailla alan tapahtumissa

– Motivaatiota ja aikaa treenata 3-4 kertaa viikossa tavoitteellisesti. Treenit pitävät sisällä tankotanssin lisäksi myös muita tanssi- ja liikuntamuotoja. Showryhmän pakolliset yhteiset treenit ovat pääasiallisesti sunnuntai-iltaisin klo 18-20:00. Minimivaatimus syksyn esiintymisille on oma sooloesitys Vertical Clubin pikkujouluissa.

-Heittäytymiskykyä ja sosiaalisia taitoja ryhmässä työskentelyyn

Showryhmän syksyn toiminta alkaa su 22.9. ja loppuu joulukuussa. Ryhmään päässeiltä edellytetään jonkin anytime-kortin hankintaa Vertical Clubille koko syksyn 2013 ajalle. Mahdollisista esiintymisistä maksetaan korvaus, mutta ryhmän jäsenyydestä itsestään ei makseta palkkaa. Oppilaalle tehdään myös henkilökohtainen treeniohjelma. Kerran viikossa showryhmällä on yhteiset harjoitukset, joissa opettaja ja teema vaihtuvat. Tämän lisäksi showryhmäläisillä voi olla lisäharjoituksia ennen esiintymistä tai kilpailua. Ryhmäläisillä on mahdollisuus myös osallistua tankotanssitapahtumien järjestämiseen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan ryhmään, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@verticalclub.fi.

Kerro hakemuksessasi vähintään seuraavat asiat:

-yhteystietosi

-harrastustausta ja tankotanssitausta

-miksi haluat mukaan showryhmään

-liitä mukaan video omasta tekemisestäsi tangolla.

Tänä syksynä emme järjestä koe-esiintymisiä, eli muistathan lisätä videon hakemukseen! Videon ei tarvitse olla valmis koreografia, vaan se voi olla vapaamuotoista freestyle- treeniä tangolla, jossa käytät hyväksi sekä spinni- että staattista tankoa sekä lattiatyöskentelyä.

Valitsemme showryhmään hakijoista riippuen 3-4 henkilöä. Puutteellisia tai myöhässä saapuneita hakemuksia emme huomioi.

Lisätietoja showryhmästä saat soittamalla studion numeroon 044 3500 535 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info (a) verticalclub.fi

Interested in show group training?  Would you like to hear more in English? Send an email to info (a) verticalclub.fi and we will send you requirements and how to apply-instructions back!