Aerial Stretching_Vertical Club

Haaveiletko omasta ilmajoogakankaasta kotiin, mökille tai työpaikalle? Nyt sinulla on mahdollisuus tilata oma ilmajoogakangas helposti Vertical Clubin kautta. Me hoidamme puolestasi tilauksen ja tulliselvityksen, sinun tarvitsee vain valita sopiva väri kankaalle!

Ilmajoogakankaan avulla tehdyillä harjoitteilla voit lisätä koko kehon liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Kankaan avulla voit myös edistää selän terveyttä. Rentoutuminen kankaan sisällä on mitä ihanin tapa vähentää stressiä!

Aerial Yoga-kangaspaketti sisältää laadukkaan, lujuustestatun ilmajoogakankaan ja kiinnitykseen tarvittavan ison karabiinin. Kankaan pituus on n. 7,3m ja se soveltuu tavalliseen huonekorkeuteen hyvin. Voit itse säätää kankaan korkeutta solminnan avulla (ohjeet mukana). Huom: Paketti EI SISÄLLÄ kattokiinnityskoukkua tai vastaavaa; kankaan ripustaminen kattoon on aina tapauskohtaista ja siksi asiakkaan omalla vastuulla. Nouto studiolta.

Hinnasto:

  • Aerial Yoga-kangaspaketti 313€ (7,3m kangasta + 1 iso karabiini)

Maksu suoraan studiolle, kun noudat tilauksesi

Värivaihtoehdot:

  • Valkoinen (nähtävillä Vertical Clubilla)
  • Musta
  • Vihreä (nähtävillä Vertical Clubilla)

Lisätietoja tuotteesta saat sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan studiolta!

Tilausohjeet:

Tilaukset sähköpostitse: info (a) verticalclub.fi

Ilmoita viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja haluamasi kankaan väri ja kappalemäärä. Mikäli tarvitset pidemmän kankaan (huonekorkeutesi on yli 2,7m), niin ilmoita siitä tilauksen yhteydessä niin laskemme sinulle uuden hinnan!

Tilaukset viimeistään ma 11.11., niin kankaat ehtivät jouluksi pukinkonttiin!