Vertical Club pitää ovensa auki myös ennen joulua ja välipäivinä. Tarjoamme joulun ajan ahkerille treenaajille mukavasti treenimahdollisuuksia tuttujen viikotuntien parissa. Tämän lisäksi lukujärjestykseen on ilmestynyt muutamia erikoistunteja (näitä et löydä normaalista lukujärjestyksestä!) sekä rengastrapetsikurssi. Tervetuloa liikkumaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

Onko joululahjahankinnat vielä mietinnän alla? Lahjakortti Vertical Clubille on taatusti pidetty lahja, joka tulee varmasti käytettyä. Voit antaa lahjaksi haluamasi määrän tuntikäyntejä, vaikka kertakäynnistä kausikorttiin! Lahjakortit suoraan studiolta. Lisätietoja: info (a) verticalclub.fi

Viikkotunteja pääset varmaamaan tuttuun tapaan varausjärjestelmästämme. Kurssi-ilmoittautumiset sähköpostitse!

Olemme suljettuna 23.-26.12.13 sekä 30.12.13-1.1.14. Avaamme ovet jälleen 2.1.14 normaalilla lukujärjestyksellä!

 

Löydät koko joulun ajan lukujärjestyksen netistä. Tässä vielä erikoistunnit ja kurssit:

 

Pe 27.12.13  klo 18:15-19:15

Low hammock-tunti: Matalan kankaan eli “low hammock”-tunti. Kankaan korkeus on normaalia matalampi koko tunnin ajan. Tunti sisältää kehonhuoltoliikkeitä sekä temppuja, jotka vaativat matalan kankaan. Hauska ja monipuolinen tunti, joka soveltuu myös hyvin vasta-alkajille. Kankaan käyttö on sinulle kuitenkin tuttua esimerkiksi Aerial Yoga Intro-tunniltamme. Tunnin kesto 60min. Varaukset varausjärjestelmän kautta. Voit maksaa tunnin normaalilla tuntikortilla tai käteisellä (normaalihintainen viikkotunti).

 

La 28.12.13  klo 12:00-14:00

Alkeis- ja keskitason rengastrapetsikurssi: Tehokasta treeniä koko kropalle renkaan kanssa ilmassa! Luvassa paljon erilaisia liikkeitä ja myös pieniä sarjoja sekä siirtymien harjoittelua opituista liikkeistä. Pienryhmäopetus varmistaa henkilökohtaisen ohjauksen. Soveltuu oppilaille, joilla helpot inversioliikkeet jo sujuvat. Saat tarvittaessa omalle tasollesi sopivia variaatioita liikkeistä. Kurssin kesto 2h. Varusteet: pitkähihainen paita ja polvitaipeen yli ulottuvat housut. Ei roikkuvia koruja. Mukaan on myös hyvä varata juomapullo ja hikipyyhe.  Workshopin ohjaajana toimii kokenut rengastrapetsi- ja ilma-akrobatiaohjaajamme Pinja Schönberg (lue lisää Ohjaajat-sivultamme).

Max. osalllistujamäärä 10 hlö, joten varaathan paikkasi nopeasti! Ilmoittautuminen alkaa heti.

Hinta:

  • Ilman tuntikorttia 25€
  • Sarjakorteilla (5x tai 10x) 15€+yksi raksi korttiin
  • Kuukausi- ja kausikorteilla 15€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: varaus(a)verticalclub.fi.

 

La 28.12.13 klo 14:15-15:30

Aerial Hoop Dance-tunti: Tanssillinen rengastrapetsitunti. Tunnin taso on avoin, mutta aikaisempi kokemus rengastrapetsista on suositeltavaa. Tunnin aikana harjoitellaan erilaisia temppuja rengastrapetsilla ja muodostetaan erillisistä liikkeistä toiminnallisia sarjoja, jotka muodostavat pienen koreografian musiikkiin. Tunnin kesto 75min. Varaukset varausjärjestelmän kautta. Voit maksaa tunnin normaalilla tuntikortilla tai käteisellä (normaalihintainen viikkotunti).