Iloisia uutisia kaikille Vertical Clubin asiakkaille! Laajennamme toimintaamme naapuritilan liikehuoneistoon.

Laajennuksen jälkeen Vertical Clubilla on yhteensä 3 erillistä salia, n. 340 m2  treenitilaa sekä 2 asiakassuihkua ja 4 vessaa.

Uusi, kolmas sali aukeaa nykyisten toimitilojen viereen 2. kerrokseen ja kulku uuteen saliin tapahtuu nykyisten toimitilojen kautta. Uuteen saliin tulee 15 tankoa, mutta myös aivan uusia harrastusmahdollisuuksia, jossa olemme pyrkineet huomioonottamaan saamamme asiakaspalautteet ja toiveet. Lisätietoja uusista kuvioista tulossa pian!

Uutta salia remontoidaan parhaillaan ja se otetaan käyttöön helmikuun aikana. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitamme mahdollisimman pian sekä netti- että Facebook-sivuillamme. Nykyiset tunnit pyörivät normaaliin tapaan laajennuksesta ja remontista huolimatta.

Remontin jälkeen tarjoamme entistä enemmän ohjattuja tunteja kaikille asiakkaillemme!

Lisätietoja remontista sekä laajennuksesta saat suoraan studiolta Lauralta ja Viljalta.

 

Uusi tila_original