sydaenYstävänpäivänä sinulla on mahdollisuus tarjota ilmainen liikunnallinen elämys ystävällesi, joka ei vielä ole Vertical Clubin jäsen. Perjantaina 14.2.2014 Ystävänpäivän kunniaksi Vertical Club tarjoaa päivän teemaan soveltuvia tunteja niin renkaalla, kankailla kuin tangollakin. Ystävätuntien taso on avoin, eli ystäväsi voi olla joko ensikertalainen tai jo kokeneempi harrastaja.

Mikäli haluat tuoda ystäväsi mukaan tunnille, varaa nimelläsi kaksi paikkaa varausjärjestelmässä. Kyseisille tunneille voi siis tehdä kaksi varausta omalla nimellä. Voit ottaa tunneille mukaan korkeintaan yhden ystävän ilmaiseksi.

Klo 17:00-18:00 Ystävänpäivän Tankotanssitunti, avoin taso

Klo 17:30-18:30 Ystävänpäivän Aerial Yoga-tunti, avoin taso

Klo 19-20:00 Ystävänpäivän Aerial Hoop-tunti, avoin taso

Löydät tunnit varausjärjestelmästämme. Valitse mieleinen tunti ja ota ystäväsi mukaan treenaamaan!

Mikäli et pääse tunnille, niin muistathan perua varauksesi, jotta kaikki halukkaat pääsevät tunnille.