Vertical Clubin laajennukseen liittyvä remontti valmistuu ja saamme uuden 3-salin avattua torstaina 13.2. Helmikuussa uutta 3-salia käytetään pääasiassa tankotanssitunteihin, mutta maaliskuun aikana lukujärjestys saa uuden ilmeen. Tunnit varattavissa heti suoraan varausjärjestelmän kautta!

3-salissa tullaan pitämään maaliskuusta eteenpäin myös rengastunteja. Tämän lisäksi salissa on puolapuut, leuanvetotanko sekä kehonhuolto- ja maaliskuussa myös venyttelyalue Pavigym-lattiamateriaalista, jossa asiakkaamme voivat venytellä tuntien jälkeen omatoimisestikin. Myöhemmin loppukeväällä 3-salissa järjestetään myös tehokkaita kiertoharjoittelutunteja, joissa yhdistyvät lihaskuntotreeni, tankotanssi sekä rengastrapetsitemput. Ilmoitamme uusista tunneista kevään aikana.

Uudessa 3-salissa on pukuhuone naisille. Myös miesten pukuhuone siirtyy kokonaan uuteen 3-saliin, jolloin 1-salin pukuhuone on vain naisten käytössä.

Järjestämme Avoimien ovien päivän la 15.3. Klo 12-15:00. Tule tutustumaan yksin tai ystäväsi kanssa studioomme sekä uuteen saliin ilmaiseksi! Sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus vapaisiin treeneihin molemmissa tankotanssisaleissamme sekä 2-salissa rengastrapetsilla. Tarjolla myös pientä purtavaa ja juotavaa. Päivän aikana studiolla myös supertarjous tuntikorteista, seuraa netti- ja Facebook-sivujamme, sillä julkaisemme tarjouksen vasta myöhemmin!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme mukavia ja miellyttäviä treenejä :)

 

3 sali teaser