Vertical Clubin keväässä tapahtuu! Tutustu tästä maaliskuun tapahtumiin studiolla:

Pole Flow + kurssi la 1.3. klo 12-14:00. Kaipaatko sulavampaa liikkumista tangon ympärillä ja tangolta toiselle? Tervetuloa Pole Flow + kurssille La 1.3. klo 12-14:00! Kurssi soveltuu aina Pole 2-tekniikkatasosta eteenpäin. Kurssin pääpaino ei ole vaikeissa tankoteknisissä tempuissa, vaan “lattiatanko”-harjoittelussa sekä pyörähdysten ja temppujen sulavissa yhdistelmissä eli transitioissa. Opettajana kurssilla on Laura Soikkeli, jonka kaunista ja sulavaa tankotanssia voit käydä katsomassa Battle of The Pole 2014-kisan videosta.

Hinta:

  • Ilman tuntikorttia 25€
  • Sarjakorteilla (5x tai 10x) 15€+yksi raksi korttiin
  • Kuukausi- ja kausikorteilla 15€

Ilmoittautuminen kurssille alkaa heti sähköpostitse: varaus(a)verticalclub.fi. Lähetämme paluuviestillä maksuohjeet.

Avoimien ovien päivä La 15.3. Klo 12-15:00. Tule tutustumaan yksin tai ystäväsi kanssa studioomme! Vapaata treeniaikaa tankotanssisaleissamme sekä 2-salissa rengastrapetsilla rennossa tunnelmassa. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Päivän aikana myös supertarjous tuntikorteista, seuraa netti- ja Facebook-sivujamme, sillä julkaisemme tarjouksen vasta myöhemmin.

InBody-kehonkoostumusmittaus La 22.3. , mittaukset aikavälillä klo 10-12:00. Nyt sinulla on mahdollisuus mittauttaa kehosi koostumus supersuositulla InBody-mittauksella! Vertical Club tarjoaa mittauksen vain 20 EUR/hlö. Mittauksen suorittaa Crossfit Vantaa. Mittauksen kesto n. 15min (5min mittaus, 10min palaute). Ilmoittautumiset ja ajanvaraus sähköpostitse: varaus(a)verticalclub.fi

_MG_0231