Lue tästä Vertical Clubin tapahtumat huhtikuussa 2014!

  • Lattia-akrobatian avoimen tason tehokurssi La 5.4.14
  • Ilmajoogakankaiden tilaus pe 28.3. mennessä
  • Pääsiäisen aukioloajat

Lattia-akrobatian avoimen tason tehokurssi La 5.4.14:

IMG_8918_smallOletko kiinnostunut oppimaan akrobatialiikkeitä lattiatasossa? Jännittääkö yleisimmät lattia-akrobatian perusliikkeet, kuten kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat, vai kaipaatko aivan uusia ulottuvuuksia nykyisen taitotasosi kohentamiseksi ja kenties uusia haasteita? Tervetuloa lattia-akrobatian kurssille La 5.4. klo 12-14:00. Vertical Clubille! Kurssilla opetellaan perinteisiä lattia-akrobatian liikkeiden harjoitus- ja suoritustekniikoita lukuisten käytänön harjoitusten kautta. Kurssi antaa sinulle uusien oppien lisäksi työkaluja omatoimiseen treeniin. Kurssi pitää akrobatiaharjoitusten lisäksi sisällään tehokkaat alkulämmittelyt ja lihaskunto-osuuden sekä lopuksi kattavan venyttelytuokion.

Lattia-akrobatian harjoittelu on erittäin tehokas treenimuoto, jossa käytät aivan kaikkia kehon lihaksia! Toiminnallinen kehon omaa painoa hyödyntävä harjoittelu lisää voimaa ja liikkuvutta monipuolisesti.

Kurssin taso on avoin. Suosittelemme kurssia kaikille lattia-akrobatiasta kiinnostuneille taustasta ja taitotasosta riippumatta. Kurssin sisältö muodostuu osallistujien mukaan. Kurssin ohjaajana toimii Suvi Rinne. Suvin tausta on joukkuevoimistelun ohjauksessa. Suvi opettaa Vertical Clubilla notkeusakrobatiatunteja sekä kaikentasoisia tankotekniikkatunteja.

Hinta:

  • Ilman tuntikorttia 25€
  • Sarjakorteilla (5x tai 10x) 15€+yksi raksi korttiin
  • Kuukausi- ja kausikorteilla 15€

Ilmoittautuminen kurssille alkaa heti sähköpostitse: varaus(a)verticalclub.fi. Lähetämme paluuviestillä maksuohjeet.

Ilmajoogakankaiden tilaus:

Aerial Stretching_Vertical ClubHaaveiletko omasta ilmajoogakankaasta kotiin, mökille tai työpaikalle? Nyt sinulla on mahdollisuus tilata oma ilmajoogakangas helposti Vertical Clubin kautta. Me hoidamme puolestasi tilauksen ja tulliselvityksen, sinun tarvitsee vain valita sopiva väri kankaalle!

Ilmajoogakankaan avulla tehdyillä harjoitteilla voit lisätä koko kehon liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Kankaan avulla voit myös edistää selän terveyttä. Rentoutuminen kankaan sisällä on mitä ihanin tapa vähentää stressiä!

Aerial Yoga-kangaspaketti sisältää laadukkaan, lujuustestatun ilmajoogakankaan ja kiinnitykseen tarvittavan ison karabiinin. Kankaan pituus on n. 7,3m ja se soveltuu tavalliseen huonekorkeuteen hyvin. Voit itse säätää kankaan korkeutta solminnan avulla (ohjeet mukana). Huom: Paketti EI SISÄLLÄ kattokiinnityskoukkua tai vastaavaa; kankaan ripustaminen kattoon on aina tapauskohtaista ja siksi asiakkaan omalla vastuulla. Nouto studiolta.

Hinnasto:

  • Aerial Yoga-kangaspaketti 313€ (7,3m kangasta + 1 iso karabiini)

Maksu suoraan studiolle tilauksen noudon yhteydessä

Värivaihtoehdot:

  • Valkoinen (nähtävillä Vertical Clubilla)
  • Musta
  • Vihreä (nähtävillä Vertical Clubilla)

Lisätietoja tuotteesta saat sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan studiolta!

Tilausohjeet:

Tilaukset sähköpostitse: info (a) verticalclub.fi

Ilmoita viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja haluamasi kankaan väri ja kappalemäärä. Mikäli tarvitset pidemmän kankaan (huonekorkeutesi on yli 2,7m), niin ilmoita siitä tilauksen yhteydessä niin laskemme sinulle uuden hinnan!

Tilaukset viimeistään Pe 28.3.! Toimitusaika tilauksesta 3-5 viikkoa (studiolla huhtikuun aikana).

 Pääsiäisen aukioloajat:

easter_eggsVertical Club on suljettuna pe 18.4. ja su 20.4.-ma 21.4.14. Lauantaina 19.4. olemme avoinna normaaliin tapaan.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme mukavaa ja rentouttavaa pääsiästä!