Petri1 bw webVertical Club tarjoaa lokakuusta alkaen mahdollisuuden varata aikoja hierontaan aina perjantai-iltapäivisin. Hierojana toimii koulutettu urheiluhieroja Petri Ekqvist, jonka omakohtainen vahva harrastus- ja ammattitausta tanssin, ilma-akrobatian ja urheilun saralla antaa hänelle näkemystä myös Vertical Clubin asiakkaiden lihashuoltoon. Petri ymmärtää minkälaista hierontaa juuri tankotanssia ja muuta ilma-akrobatiaa harrastavat asiakkaamme tarvitsevat. Tule siis rohkeasti hierontaan, onpa haasteenasi sitten työstäsi aiheutuva niska- hartia särky, tai sitten urheilijan lihashuolto!

Hieronta-ajat voit varata suoraan varausjärjestelmästämme. Hieronnan kesto on 45min ja hinta 37 EUR. Maksu paikan päällä ennen hieronnan alkua kortilla tai käteisellä. Muistathan peruuttaa hieronta-aikasi viimeistään 12h ennen sen alkua esteen sattuessa! Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättömistä ajoista veloitamme normaalin hinnan täysimääräisenä.

Hieronnan kuvaus: 

Klassinen hieronta on monipuolista ja tehokasta hoitoa. Erilaisilla otteilla pyritään edistämään rentoutumista ja palautumista sekä lievittämään jännityksiä ja kipuja. Käsittelyalueen aineenvaihdunta tehostuu ja kiristykset lievittyvät. Käsittelyn voimakkuus valitaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin. Koulutetulla hierojalla on laajempaa ymmärrystä urheiluharjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon ja hän ymmärtää harjoittelun ja kehonhuollon optimaalisesta rytmityksestä. Hieronnan kesto 45min.

Urheiluhieroja Petri Ekqvist:

Petri Ekqvist on valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhieroja Opistolta 2015 ja toimii tällä hetkellä hierojana ja liikunnan ohjaajana mm. Unisportilla, Helsingin Yliopistolla. Hän on myös tanssitaiteen kandi ja opiskellut tanssia mm. Teatterikorkeakoulussa ja Alvin Ailey Schoolissa New Yorkissa. Sirkusammattilaisena hän on toiminut mm. Ranskassa, Englannissa, Italiassa, Australiassa ja Kanadassa. 

Lisäkysymyksissä voit soittaa studion numeroon (0443500535) tai lähettää meille sähköpostia.