Vertical Club onnittelee SM-kisoissa menestyneitä!

Tankotanssin SM-kisat järjestettiin La 12.3. Hämeenlinnassa. Olemme ylpeitä ja onnellisia taitavista treenaajistamme, jotka menestyivät hienosti kisoissa – suuret onnittelut kaikille! Jatketaan treenejä siis samaan malliin :) Klikkaamalla linkkejä voit käydä ihastelemassa kisaesityksen YouTubesta.

Kaikki tulokset pisteineen SM-kisoista löydät täältä.


Kevään tapahtumia studiolla

  • Tanssitunnit alkavat jälleen rengastrapetsille sekä hammockille! Aerial Hoop Dance perjantaisin klo 17-18:00 ja Aerial Dance perjantaisin klo 17:15-18:15. Tunnit alkavat pe 1.4. ja jatkuvat aina kevätjuhlaan saakka (viimeinen kerta pe 6.5.). Tunneilla valmistellaan tanssillinen ryhmäkoreografia Kevätjuhliin. Tule mukaan mikäli haluat esiintyä kevätjuhlissa! Osallistuminen ei kuitenkaan velvoita esiintymään :)
  • La 16.4. klo 14:30-15:45. Kevään viimeinen PAT-teematunti: “Flips & Drops – Näyttävää tekemistä valitsemallasi vaihteella!” Saara. Voit varata tunnin suoraan varausjärjestelmästä. PAT-tunti on normaalimaksuinen viikkotunti, jolle voi tulla mukaan kertamaksulla tai suorittaa maksun käyttämällä tuntikorttia. PAT-tunnilla treenataan tunnin teeman mukaisesti 75min. Tunti soveltuu Pole 2/3 tekniikkatasosta eteenpäin.
  • La 30.4. olemme suljettuna Vappuaaton vuoksi. Su 1.5. tunteja ei järjestetä (Vappupäivä).

Vertical Clubin kevätjuhla Pe 13.5. klo 18:00 alkaen

Tervetuloa jo lähes legendaarisiksi muodostuneisiin Vertical Clubin kevätjuhliin Pe 13.5. klo 18:00 alkaen. Esitykset alkavat klo 18:30. Tapahtuman arvioitu kesto on n. 2 tuntia.

Lisätietoja tapahtumasta näet Facebookista. Tapahtuma on ilmainen ja sopii kaikille.

Huom! Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen, jotta kaikki viihtyvät myös yleisön puolella :) Ilmoittaudu varaamalla itsellesi paikka varausjärjestelmästä. Voit varata omalla nimellä paikan myös ystävällesi tai sukulaisellesi. Voit varata paikan alkaen viikolla 19, jolloin toukokuun kevätjuhlaviikko tulee näkyviin varausjärjestelmään.

Haluatko esiintymään? Esiintyä voi tangolla, renkaalla, silkeillä tai hammockilla – ja miksei myös lattia-akrobatian merkeissä. Ilmianna itsesi meille: info(a)verticalclub.fi


Tulossa pian: Kesän Anytime-tuntikortit ja muita mielenkiintoisia tarjouksia – stay tuned!