Kesän Anytime-kortit nyt myynnissä!

Kesä on jo oven takana! Kesän Anytime-kortilla treenaat rajattomasti kaikilla Vertical Clubin viikkotunneilla aikavälillä 1.6.-14.8.16 (viikon 29 olemme suljettuna). Kesän Anytime-kortin hinta on nyt vain 195 EUR (ei opiskelija-alennusta).

Myymme kesäkortteja niin kauan kuin tuotetta riittää, joten toimi nopeasti ja lunasta kesän treenit taskuusi heti! Voit ostaa tämän tuntikortin suoraan studiolta tai kätevästi verkkokaupastamme.

Kesäkauden uutuustunnit alkavat pian

Kesän tuntitarjontamme säilyy kattavana, eli voit treenailla tuttuun tapaan myös kesän kuukausina. Suosikkituntien lisäksi tarjoamme myös muutamia kesäuutuuksia.

Handstands-tunnilla pääset harjoittelemaan ja vahvistamaan käsinseisontojasi oman taitotasosi puitteissa. Tunti sopii siis kaikille taitotasoille. Tunti on joka toinen tiistai klo 19:30-20:30 Tunnin kesto on 60min. Ohjaajana toimii Verticalin oma ope Annika. Katso Annikan taidonnäyte käsinseisontoihin tästä.

Kesällä päästään myös huoltamaan kroppaa perinteisen joogan merkeissä. Maanantai-iltaisin klo 19:45-20:45 tarjoamme Vinyasa Flow-lattiajoogatunteja, jotka soveltuvat kaikille taitotasoille. ”Vinyasa” tarkoittaa liikkeen linkittämistä hengitykseen. Tällä lattiajoogatunnilla yhdistetään asanoja erilaisiksi virtaaviksi sarjoiksi runsaine variaationeen. Kesän flow-tunneilla availlaan muun muassa sydämen meridiaaneja, matkataan taaksetaivutuksiin sekä ihmetellään käsitasapainoilun tekniikkaa. Tunti soveltuu kaikille tasoille – jokainen tekee omaa harjoitustaan, joten vuosien kokemusta ei tarvita! Tunnin kesto on 60min. Ohjaajana toimii Ruska Schönberg (Seasonal Yoga Teacher / Yoga Alliance RYT 200, Seasonal Yoga Teacher Training 2015). Ruska opettaa joogaa lempeästi ja huumorilla, ottaen huomioon osallistujien eri tasot ja tarjoten haasteita jokaiselle. 

Kesän uutuustunnit sekä kesän lukujärjestys kokonaisuudessaan starttaavat heti kesäkuun alusta. Tule mukaan!

Kesän hauskin peli on Treenibingo!

Tuntuuko siltä, että olet jumittunut treenailemaan samoilla tunneilla viikosta toiseen? Ei hätää! Kesällä pääset haastamaan itsesi hauskan treenibingon merkeissä! Treenibingossa täytetään yksi pysty-, vaaka-, tai vinorivi, tai vaikka koko kortti! Merkinnän korttiin saa, kun osallistut tunneille. Suunnittele oma suorasi ja treenaa määrätietoisesti!

Voit pelata Vertical Clubin treenibingoa aikavälillä 1.6.-14.8.16. Treenibingon kortteja saat kassalta ja opettajilta toukokuun lopulta alkaen. Yksi kortti / oppilas.

Palkinnot treenibingossa:

  • Yhden rivin bingo: -20% syksyn 2016 tuntikorttiostoksestasi (pl. 3kk Anytime, Kausikortit. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin).
  • Koko kortti täytettynä:-20% syksyn 2016 tuntikorttiostoksestasi (pl. 3kk Anytime, Kausikortit. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin) JA Yksityistunti tankotanssiin kaveriporukallesi (max. 10 hlö, tunti käytettävä ennen 1.11.16).

Palkinnon voi lunastaa korttia näyttämällä, kuitenkin viimeistään 1.11.16 mennessä.

Screen Shot 2016-04-21 at 13.11.30