Silkit & Koreografia-teematunti ti 11.4.

Silkkien koreo-teematunti on taas täällä! Jatkotasolle soveltuva 90min teemallinen vertikaalikankaiden tunti tiistaina 11.4. klo 16:45-18:15, jolla keskitytään koreografian tekemiseen silkeillä.

Tunnilla keskitytään työstämään omista liikkeistä sarjoja, ei niinkään opetella uusia temppuja. Lisäksi harjoitellaan myös liikeilmaisua. Tunti sopii erinomaisesti Silkit Jatko-tunneilla treenaaville asiakkalle, tai asiakkaille, joilla on jo pidempi treenitausta silkkitekniikasta. Tunnin opettaja Haidi.

Tunti on erillismaksullinen tunti. Hinta 18 EUR/Hlö. Paikka tunnille lunastetaan verkkokaupan kautta tästä linkistä.

Polttarit tulossa? Bookkaa meiltä yksityistunti!

Oletko järjestämässä polttareita tai muuta tapahtumaa tänä keväänä? Ei hätää! Tutustu valikoimaan, kerää kaveriporukka ja varaa oma tuntipakettisi heti! Aikaisempaa kokemusta lajeista ei vaadita.

Yksityistunteja ryhmille järjestämme seuraavista lajeista: tankotassi, Aerial Yoga, kangastemput, rengastrapetsi, burleski. Yhden lajin sijaan voit myös yhdistellä kaksi lajia pidemmäksi kokonaisuudeksi. Katso lisää tästä.

Kevään ja alkukesän lauantait täyttyvät yksityistunneista nopeasti, joten tee varauksesi jo tänään.

Kevätjuhlat Pe 26.5. klo 18 alkaen

Vertical Clubin legendaariset kevätjuhlat jälleen pe 26.5. klo 18 alkaen.

Katso lisätietoja tapahtumasta tästä Facebookin eventistä. Muista klikkaa “attending”, jotta saat viimeisimmät uutiset tapahtumasta tietoosi.


Kiinnostaako esiintyminen? Voit esiintyä yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Välineinä käytettävissä tanko, silkit, hammock ja rengastrapetsi. Kevätjuhlat ovat matalan kynnyksen tilaisuus esiintymiseen, tule mukaan!

Esiintyminen kiinnostaa, mutta koreografian teko ei? Valintasi on tällöin tulla mukaan tanssillisille viikkotunneille. Seuraavilla viikkotunneillamme valmistellaan koreografiat kevätjuhlaa varten:

  • Pole Flow-tunnit: Pole 2 Flow, Pole 2/3 Flow, Pole 3 Flow
  • Aerial Dance-hammock koreotunti (torstaisin klo 19-20)
  • Pole Exotic-kenkätunti tangolle (perjantaisin klo 18:15-19:30)

Voit treenailla tunneilla tuttuun tapaan, vaikka et haluaisikaan esiintyä. Lisätietoa ryhmäkoreografioista voit tiedustella tunnin opettajilta.

Aukioloaikoja – poikkeukset

Pääsiäinen: pe 14.4. suljettu, la 15.4. auki normaalisti, su 16.4. suljettu, ma 17.4. suljettu.

  • To 13.4 ja La 15.4. Vertical Club Kids-tunteja ei järjestetä

Vappu: su 30.4. suljettu, ma 1.5. suljettu