Kesän Anytime-kortit nyt myynnissä!

Kesä on jo oven takana, vaikka vaikea sitä näillä “keväisillä” ilmoilla on uskoa ;) Kannattaakin siis panostaa kesän takuuvarmaan lämpöön, eli hauskaan sisäliikuntaan Vertical Clubilla.

Kesän Anytime-kortilla treenaat rajattomasti kaikilla Vertical Clubin viikkotunneilla aikavälillä 1.6.-13.8.17 (viikon 29 olemme tuttuun tapaan suljettuna). Kesän Anytime-kortin hinta on nyt vain 195 EUR (ei opiskelija-alennusta).

Voit ostaa tämän tuntikortin suoraan studiolta tai kätevästi verkkokaupastamme. Huom! Viime kesän asiakaspalautteen vuoksi rajoitamme kesäkorttien määrää seuraavasti: yht. 80kpl. Näin kaikki mahtuvat mukaan tunneille.


Kesäkauden uutuustunnit alkavat pian

Kesän tuntitarjontamme säilyy kattavana, eli voit treenailla tuttuun tapaan myös kesän kuukausina. Suosikkituntien lisäksi tarjoamme myös muutamia kesäuutuuksia.

Summer Fit-tunnilla pääset treenaamaan koko kropan voimaa ja kestävyyttä yhdessä Maaritin kanssa. Tällä 60min kestoisella lihaskuntotunnilla treenataan erityisesti tankotanssijoita ja ilmalajeja harrastaville sopivaa tukitreeniä. Tunti pitää sisällään huolelliset alkulämmittelyt sekä loppujäähdyttelyt. Tule testaamaan Maaritin hauska ja persoonallinen ohjaustyyli, ja anna energiaa sekä kropalle sekä mielelle!

Kesällä tarjoamme tankotanssin ystäville uuden Pole Move-teematuntisarjan. Pole Move on Laura Pilvisen suunnittelema miniteemakurssikokonaisuus, joka pitää sisällään neljä erilaista teemallista tuntia: Tunti 1. Floorwork, Tunti 2. From floor to pole, Tunti 3. Pole fluidity and development, Tunti 4. Transitions between elements. Tunneilla harjoitellaan kunkin teemakerran mukaisia liikkeitä sekä sarjoja. Painotus on virtaavissa liikeyhdistelmissä, luovassa liikkumisessa ja koko kehon monipuolisessa käytössä. Voit osallistua yhdelle tai vaikka kaikille teematunneille!
Kunkin tunnin kesto on 60min. Tunti soveltuu parhaiten tekniikkatasosta Pole 2 eteenpäin.

Kesän uutuustunnit sekä kesän lukujärjestys kokonaisuudessaan starttaavat heti kesäkuun alusta. Tarkemmat tiedot tuntien ajankohdista löydät varausjärjestelmästä. Tunnit avautuvat pian varattaviksi. Tule mukaan!

Kesän hauskin peli on jälleen Treenibingo!

Asiakastoive! #verticalclubbingo is back! Kesällä pääset haastamaan itsesi hauskan treenibingon merkeissä! Treenibingossa täytetään yksi pysty-, vaaka-, tai vinorivi, tai vaikka koko kortti! Merkinnän korttiin saa, kun osallistut tunneille. Suunnittele oma suorasi ja treenaa määrätietoisesti! Rikkomalla rutiinit huomaat myös kehityksen harjoittelussasi.

Voit pelata Vertical Clubin treenibingoa aikavälillä 1.6.-13.8.17. Treenibingon kortteja saat kassalta ja opettajilta toukokuun lopulta alkaen. Yksi kortti / oppilas.

Palkinnot treenibingossa:

  • Yhden rivin bingo (kaikki kortin palauttaneet asiakkaat): -20% syksyn 2017 tuntikorttiostoksestasi (pl. 3kk Anytime, Kausikortit. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin).
  • Koko kortti täytettynä (arvomme 1kpl palkintoja kaikkien koko kortin täyttäneiden asiakkaiden kesken): Ilmainen Kausikortti Syksylle 2017 (voimassa 14.8.-31.12.17) JA Yksityistunti tankotanssiin kaveriporukallesi (max. 10 hlö, tunti käytettävä ennen 1.11.17).

Palkinnon voi lunastaa korttia näyttämällä, kuitenkin viimeistään 1.11.17 mennessä.

Screen Shot 2017-04-24 at 21.39.51