laura_saija

Vertical Clubin omistajuus vaihtuu

Vertical Club saa uudet omistajat. Puikkoihin hyppäävät Vertical Clubin pitkäaikaiset ohjaajat Laura Soikkeli ja Saija da Silva Gonçalves. Toukokuun aikana Laura ja Saija perehtyvät uusiin tehtäviinsä ja aloittavat virallisesti työssään 1.6.2017.

Omistajanvaihdos ei vaikuta kesän lukujärjestykseen.

Entiset omistajat Vilja Eskelinen ja Laura Pilvinen eivät kuitenkaan täysin häviä kuvioista. Laura P jatkaa Vertical Clubilla tuntiohjaajana. Vilja on muuttanut vuoden alussa Ruotsiin, mutta on luvannut vierailla luonamme aina Helsingissä käydessään.

Vertical Club jatkaa toimintaansa tutuissa puitteissa ilman suurempia muutoksia, vaikka tietysti uusilla omistajilla on taskut pullollaan tuoreitakin ideoita. ;)

Saijan ja Lauran tervehdys:

“Odotamme innolla Vertsun pilottien paikoille kiipeämistä. Valikoimassa säilyvät tulevaisuudessakin tutut lajit. Haaveissamme on tuoda lukujärjestykseen lisää koreografisia tunteja, tankotanssin ja sirkuslajien workshoppeja sekä uudenlaisia treenitapahtumia.

Syksyllä pääsemme yhdessä juhlimaan Vertical Clubin 5-vuotista taivalta. Asiakaskirjeen tilaajana saat tietää synttäritapahtumista ja -tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Studiolla tavataan!”

-Laura ja Saija