Vertical Clubin vaatemallisto uudistuu loppuvuodesta jonkin verran. Nyt haluammekin tarjota asiakkaillemme viimeisen mahdollisuuden tilata malliston vanhoja tuotteita ja kuoseja sellaisina kuin olet tottunut ne pukemaan. Tilauksessasi voit yhdistellä kaikkia valikoimaamme vuosien varrella kuuluneita malleja ja printtejä: voit tehdä uniikkeja yhdistelmiä, joita et jokaisen treenikaverisi yllä näe. Nyt on oiva hetki toteuttaa treenivaatehaaveita ja suunnitella toinen toistaan luovempia asukokonaisuuksia suosikkimalleistasi!

Osallistumalla yhteistilaukseen saat vaatteet itsellesi juuri sopivasti Vertical Clubin 5-vuotissyntymäpäivähulinoita varten. Toimitusaika tarkentuu lopullisen tilausmäärän selvittyä. Tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä ja tilausaikaa on vain tämä viikko  ̶  toimi siis nopeasti!

 

Näin tilaat:
1.Valitse, mitä vaatemallia haluat tilata:

Roll Down Shorts

Gathered Hotpants

Leggings

Open Back Top

Crossed Top

Low Cut Top

2.Valitse printti tai väri

Tilattavissa olevat värit: musta, vihreä, sininen, punainen, harmaa

Tilattavissa olevat printit: vesiväri, pitsi-vesiväri, twirl skin, holy smoke, paisley, perhonen

vesiväri

pitsi-vesiväri

twirl skin

holy smoke

paisley

perhonen

 

3.Valitse koko (XS, S, M, L)

4.Valitse tilattava määrä (kpl)

5.Lähetä tilauksesi su 11.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@verticalclub.fi. Ilmoita tarkasti haluamasi tuote, väri/printti, koko ja kappalemäärä. Jos haluat housujen vyötärökaistaleen erivärisenä kuin housuosan, muistathan ilmoittaa myös vyötärökaistaleen värin tai printin. Kerro myös, haluatko tilalle jonkin muun tuotteen, jos haluamaasi tuotetta ei olekaan saatavilla. Voit tehdä tilauksen myös studiolla täyttämällä kassalta löytyvän tilauslomakkeen.

6.Toimitus ja maksu: Tilauksen toimitustapa on nouto studiolta. Tilaus maksetaan noudon yhteydessä.