Vertical Club tarjoaa akrobatiatunteja myös lapsille. Vertical Kids -tunnit ovat monipuolisia motoriikkaa kehittäviä tunteja, joissa tutustutaan liikuntaan ja akrobatian alkeisiin leikin kautta, ikätason mukaan. Syksyllä 2017 sekä 3–6-vuotiaiden että 7–11-vuotiaiden lasten tunnit järjestetään lauantaisin aikavälillä 26.8.–2.12.2017. Lisäksi alkaa uusi ryhmä, Vertical Teens 12–15-vuotiaille. Tämä kurssi järjestetään torstaisin aikavälillä 24.8.–30.11.2017.

Tutustu kurssitarjontaan tästä ja ilmoita lapsesi mukaan syksylle 2017. Ilmoittautuminen päättyy 13.8.2017.

Huomaa myös puuharata su 23.7. klo 12-14

Lasten puuhapäivänä su 23.7. Vertical Club muuttuu koko tilojen kokoiseksi lasten puuharadaksi. Lapset pääsevät vapaasti leikkimään tangoilla, rengastrapetseilla, sirkuskankailla, hammockeilla, puolapuilla ja jumppapalloilla. Lapset kulkevat radalla itsenäisesti. Pienimpien lasten mukana voi kulkea aikuinen. Puuharadalle voi tulla liukuvasti klo 12-14 välillä, ja rata soveltuu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Osallistumisen hinta on 5 €/lapsi.

Voit varmistaa lapselle paikan puuharadalle ilmoittautumalla joko varausjärjestelmän kautta (omilla tiedoillasi) tai sähköpostitse osoitteeseen info(a)verticalclub.fi. Mukaan voi tulla myös ilman varausta, mikäli tilaa on.