Kuva Pole Dance Photoshootista 2016

Suosittu Pole Dance Photoshoot saa jatko-osan: Vertical Photoshootin!

Ammattilaisvalokuvaaja ikuistaa sinut yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa tangolla, rengastrapetsilla, hammockilla tai kankailla lauantaina 12.8.2017 klo 10 alkaen. Valokuvaaja Nina Saksman on erikoistunut tankotanssin ja liikunnan valokuvaamiseen. Voit katsoa hänen kuviaan tästä ja tästä. Nina taltioi kauniit kuvat rennolla otteella aina aloittelijoista ammattilaisiin, joten sinun ei tarvitse jännittää valokuvausta.

Kuvaukset tapahtuvat omassa salissaan ilman tuijottavia silmäpareja (henkilökohtainen aika valokuvaajan kanssa). Voit tulla valmistautumaan ja lämmittelemään ennen omaa valokuvausaikaasi toiseen saliin, jotta olet iskussa, kun oma vuoro alkaa. Kannattaa harjoitella kuvattavia liikkeitä ja sopivia kuvakulmia hyvissä ajoin etukäteen, jotta kuvausaikaa ei mene hukkaan suunnitellessa. Käytössäsi valokuvauksessa on 1kpl 42mm FitPole-tanko (staattinen/pyörivä), rengastrapetsi, vihreä hammock tai vihreät kankaat. Voit valita vain yhden välineen per kuvausaika.

Saat kuvaushetkestä itsellesi 4 omavalintaista huipputason valokuvaa valmiiksi editoituna omaan käyttöösi (väri/mustavalko). Kuvat käsitellään kauniisti, ja mustelmat sekä pienet ihovirheet piilotetaan. Kuvaustaustan väri on puhdas valkoinen.

Sinun tehtäväksesi jää enää suunnitella sopivat liikkeet ja asennot, jotka haluat ikuistaa. Tämä on myös oiva lahjaidea puolisolle, ystävälle, sukulaiselle…

Hinnasto:

-1 hlö/10min/50 EUR

-2 hlö/15min/65 EUR (32,5 EUR/hlö)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittaudu lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse info(a)verticalclub.fi. Kerro myös, haluatko tulla kuvattavaksi yksin vai yhdessä kaverin kanssa. Myymme aikoja ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun minimimäärä varauksia on tullut, lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Laskuun lisätään laskutuslisä +3 EUR. Peruutusta ei voi tehdä sairastapauksessa, mutta voit myydä oman paikkasi eteenpäin itsenäisesti.

Lisätiedot ja kysymykset:

info(a)verticalclub.fi, puh. 044-3500535 (arkisin klo 9-15).