Pian 5-vuotiaan Vertical Clubin ja kesäkauden päätöksen kunniaksi järjestämme kahtena peräkkäisenä sunnuntaina (6.8. ja 13.8.) koko päivän täydeltä workshoppeja, joissa tarjoamme jotain viikkotarjonnastamme poikkeavaa. Päätä kesä irrotellen – testaa vierasta välinettä tai hae uutta ulottuvuutta ja näkökulmaa tuttuun lajiin! Tarjolla on kursseja tangolla, rengastrapetsilla ja hammockilla sekä lisäksi kehonhuoltoon keskittyviä tunteja.
Aikataulu
Kaikki kurssit ovat kestoltaan 90 min. Kaikki tunnit sisältävät lämmittelyn. Päivään sisältyy 30 minuutin evästauko. Kurssien vetäjinä toimivat Verticalin omat ohjaajat.
Sunnuntai 6.8.2017
11.15-12.45 Injury prevention (Emilia)
13.15-14.45 Tuplahammock (Saija)
13.15-14.45 Floorwork & flow (Emilia)
15.00-16.30 Doubles pole (Suvi ja Saara) PERUTTU!
15.00-16.30 Hoop with heels (Laura S)

 

Sunnuntai 13.8.2017
11.15-12.45 Low hammock (Laura S)
11.15-12.45 Tankoburleski (Saija)
13.15-14.45 Doubles hoop (Saija ja Kaisu)
13.15-14.45 Finding your freestyle (Laura S)
15.00-16.30 Parivenyttely (Laura S ja Saija)

 

Hinnasto
Voit osallistua workshop-päiviin juuri sen verran kuin ehdit ja haluat: Voit osallistua yhdelle, kahdelle tai vaikka kolmelle vapaavalintaiselle tunnille. Tunnit voit valikoida myös eri päiviltä. Täyden tehon viikonlopusta saat lunastamalla Pick’n’Mixin molemmille päiville!
Kesän anytime-kortilla
Yksittäinen kurssi 15 €
Kaksi kurssia 28 € (14 €/kurssi)
Pick’n’Mix (3 kurssia) 37,5 € (12,50 €/kurssi)

Ilman kesän anytime-korttia
Yksittäinen kurssi 20 €
Kaksi kurssia  38 € (19 €/kurssi)
Pick’n’Mix (3 kurssia) 52,50 € (17,50 €/kurssi)

 

Ilmoittautuminen
Workshoppeihin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen info@verticalclub.fi. Kirjoita viestiin kurssi(t), jo(i)lle haluat ilmoittautua sekä täydelliset yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoitetiedot). Voit maksaa kurssisi joko studiolla tai laskulla. Lasku lähetetään sähköpostiisi ja siihen lisätään laskutuslisä 3 €. Jos haluat välttyä jonottamiselta kurssipäivinä, voit maksaa tuntisi kassaan myös ennakkoon. Ilmoittautuminen on sitova! Yllättävien esteiden ilmaantuessa voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin. Paikkoja tunneille on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Kurssikuvaukset

 

Sunnuntaina 6.8.
Injury prevention
Injury prevention workshop on treenitunti, joka on tarkoitettu kaikille tankotanssin ja ilma-akrobatian harrastajille. Se sisältää toiminnalliset alkulämmittelyt, oheisharjoittelua sekä kehonhuoltoa. Esimerkkiharjoitteilla, niiden suorittamisella sekä ymmärtämisellä pyritään ennaltaehkäisemään rasitusvammojen ja tapaturmien riskiä erityisesti näissä lajeissa. Workshop sopii hyvin valmistavaksi treeniksi seuraaville tunneille. Workshopin ohjaa fysioterapeutti Emilia Saarela.
Tuplahammock
Tuplahammocktunnilla pääset harjoittelemaan temppuja hyödyntäen kahta kangaslenkkiä eli hammockia. Tunti sopii kaikille, joille kankaiden käyttö on jo jonkin verran tuttua, eli vähintään Hammock Tricks 1 -tason tunneilla käyneille. Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa osallistujien tason mukaisesti. Tunnin ohjaa Saija.
Floorwork & Flow
Floorwork & flow workshopissa harjoitellaan tanssillista lattiatason tankokoreografiaa, jossa keskitytään liikkeen jatkuvuuteen sekä kannustetaan persoonalliseen heittäytymiseen ja ilmaisuun. Suosituksena on varustautua tunnille pitkälahkeisilla housuilla sekä hihallisella paidalla. Tunti soveltuu parhaiten Pole 2 -tason treenaajista ylöspäin, mutta esimerkiksi vankalla tanssitaustalla pysyt hyvin mukana, vaikka et keskitason liikkeisiin olisikaan vielä ehtinyt läheistä tuttavuutta tehdä. Lattiatason työskentelyyn ja virtaavaan liikkeeseen sinua johdattelee Emilia.
Doubles Pole
Tällä kurssilla pääset uppoutumaan paritankoilun maailmaan. Kurssilla käydään läpi kattava valikoima parityöskentelyä edellyttäviä temppuja. Tunti vaatii vähintään Pole 2 -tason liikkeiden sujuvaa hallintaa. Aikaisempaa kokemusta paritankoilusta et tarvitse. Tunnin vaikeustaso määräytyy osallistujien mukaan, ja tarjolla on haasteita ja onnistumisen kokemuksia kaikille keski- ja jatkotason tankoakrobaateille. Lähde iloisella urheilumielellä mukaan, yksin tai ystävän kanssa! Ohjaajina toimivat Suvi ja Saara.
Hoop with heels
Oletko joskus haaveillut valloittavasi rengastrapetsin korkokengät jalassa? Tällä tunnilla siihen on mahdollisuus ohjatusti. Workshopin aikana rakennamme simppelin ja sensuellin koreografian rengastrapetsille. Tunti edellyttää rengastrapetsin alkeiden hallintaa. Korkokengillä tanssimisesta ja taiteilusta sinulla ei tarvitse olla kokemusta ennestään. Tunnille voit pukea esimerkiksi Pole Exoticistakin tutut platformit tai vaihtoehtoisesti tavalliset korkokengät. Suosittelemme valitsemaan mahdollisimman hyvin nilkkaa tukevat kengät. Korkkarit kattoon Laura S:n johdolla!

Sunnuntaina 13.8.
Low hammock
Tällä tunnilla laskemme hammockit lähelle lattiaa ja lähdemme tutkimaan matalan tason mahdollisuuksia. Workshopin kuluessa kokoamme pienen koreografian. Tunnin päätteeksi testaamme myös, miten matalaa hammockia voi hyödyntää lihaskunnon kehittämisessä. Palautteluissakin hyödynnämme kangasta. Alkeistason hammock-temppujen osaamisesta on tunnilla hyötyä, mutta riittää, että hammock on sinulle välineenä edes etäisesti tuttu, ja että olet tottunut olemaan käsien varassa ja ylösalaisin. Kovin monimutkaisiin solmuihin emme seikkaile, joten mukaan uskaltaa kokemattomampikin kankaan käsittelijä! Tunnin ohjaa Laura S.
Tankoburleski
Tankoburleskitunnilla pääset tekemään viehkeää tankotanssikoreografiaa burleskin hengessä. Ota mukaan korkokengät (ei platform-kenkiä) ja pukeudu halutessasi teeman mukaisesti, kuitenkin siten, että pystyt helposti liikkumaan. Käytämme myös pieniä höyhenviuhkoja, jotka saat lainaan Vertical Clubilta. Tunti sopii kaikille tankotanssin perusteet hallitseville, eli vähintään Pole 1 -tunneilla käyneille. Koreografiassa ei ole inverttejä, mutta tarvitset reisi- ja polvitaivepitoa. Tunnin ohjaa Saija, joka esiintyy burleskissa taiteilijanimellä Katniss EverTease.
Doubles Hoop
Yleisön pyynnöstä kesäkuun Doubles hoop -kurssi saa workshop-päivissä uusinnan! Tässä workshopissa pääset harjoittelemaan edellisen kerran tapaan hauskoja pariliikkeitä ja -temppuja rengastrapetsilla. Workshop soveltuu rengastrapetsin harrastajille, joilta inversioliikkeet jo sujuvat. Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa osallistujien taitojen mukaan. Aikaisempaa kokemusta paritempuista ei vaadita. Huomioi kuitenkin, että monissa paritempuissa kannatellaan ainakin osittain toisen ihmisen painoa. Voit tulla paikalle joko oman parin kanssa tai yksin, jolloin pari löytyy muista osallistujista. Jokaisella parilla on käytössään oma rengas. Tunnin ohjaa kesäkuun kurssilta tuttu parivaljakko, eli Saija ja Kaisu.
Finding your freestyle
Tunnilla sukellamme improvisoinnin syvyyksiin ja heittäydymme musiikin kuljetettaviksi. Lähdemme monipuolisilla harjoitteilla etsimään omaa tapaamme liikkua tangon kanssa ja sen vierellä. Ei haittaa, vaikka impro olisi väkevin vihollisesi ja vankasti epämukavuusalueellasi. Aloitamme helpommista harjoituksista ja mutkistamme tehtävänantoja tunnin kuluessa. Tunnille osallistuminen edellyttää ainoastaan tankotanssin alkeiden (Pole 1-tason liikkeet) hallintaa. Anna improvisaatiolle mahdollisuus! Tunnin ohjaa Laura S.
Parivenyttely
Jos kaipaat lisätehoa venyttelyysi tai uusia ulottuvuuksia kehonhuoltoosi, on tämä workshop juuri sinulle! Tunti sopii mainiosti myös pitkän ilma-akron täyttämän päivän päätteeksi. Suosittelemmekin kaikille workshop-päivän muille tunneille osallistuville treenihetken päättämistä kehonhuoltoon ja tähän tuntiin. Hyödynnämme lähtökohtaisesti kaikissa venytyksissä ja harjoitteissa pariamme. Tunnin aikana käydään pitkin staattisin venytyksin läpi suuret lihasryhmät. Ohjelmaan kuuluu myös aktiivista liikkuvuutta ja erilaisia kehoa helliviä harjoitteita. Tunnilla edetään omaa kehoa ja kaveria kuulostellen, ja kaikista liikkeistä on saatavilla useamman tasoisia vaihtoehtoja. Mukaan voit tulla yksin tai kaverin kanssa! Tunnin ohjaavat Laura S ja Saija.