Jos et ennättänyt mukaan alkukesän early bird -myyntiin, ei huolta – syksyn kausikortteja jäi reilu nippu varsinaiseen myyntiinkin! Kausikortti (eli 5 kk:n anytime-kortti) on lyömätön valinta kaikille Vertical Clubilla säännöllisesti treenaaville! Jos syksyn suunnitelmiisi kuuluu vähintään kolme vertikaalista viikkotuntia, lue tarkasti seuraavat rivit ja lunasta koko syksyksi rajaton määrä riemukkaita liikuntahetkiä parhaassa seurassa!

Tulevallakin syyskaudella löydät lukujärjestyksestämme yli 50 viikkotuntia! Syyskaudella koreografisten tuntiemme tarjonta kasvaa – pääset harjoittelemaan liikkeiden yhdistämistä jatkossa vähintään joka toinen viikko myös hammockilla, rengastrapetsilla ja silkeillä! Tankotanssissa tarjoamme koreografisia ja tanssillisia tunteja edelleen kolmella eri tekniikkatasolla. Lisämaustetta lukujärjestykseemme tuo jatkossakin korkkaritunti, joka soveltuu monen tasoisille tankotanssin harrastajille. Aikatauluihimme pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

Syksyn 2017 kausikortti

Kausikortin voimassaoloaika: ma 14.8.-su 31.12.2017

Kausikortilla voit treenata rajattomasti kaikilla viikkotunneillamme. Huomaathan, että varauksia voit tehdä 10 viikossa. Viikoittaisen varauskiintiösi täytyttyä voit osallistua ylimääräisille tunneille ilman varausta, jos niillä on tilaa.

Kortteja myydään rajallinen määrä (yht. 40 kpl aikuisten ja 30 kpl alennusryhmien kortteja). Näillä toimenpiteillä haluamme varmistaa, että kaikki anytime-kortilla treenaavat mahtuvat tunneille ja saavat vastinetta rahoilleen.

Syksyn varsinainen kausikorttimyynti:

 • Myynti alkaa ma 7.8.2017 klo 11.00
 • Myynti tapahtuu ainoastaan verkkokaupan kautta
 • Kortin voit maksaa
  • yhdessä erässä suoraan verkkokaupassa
  • yhdessä erässä studiolla (maksutapoina ensisijaisesti käteinen ja liikuntasetelit)
  • kahdessa erässä laskulla 

Verkkokaupassa tehty ostos on maksettava heti kokonaisuudessaan pankki- tai luottokortilla tai verkkopankin kautta. Voit hankkia verkkokaupasta sekä normaalihintaisen, opiskelijahintaisen että kanta-asiakashintaisen kausikortin. Lisäämme kortin varausjärjestelmäämme automaattisesti vastaanotettuamme tilauksesi. Huomaathan, että kausikortista emme anna erikseen pahvista tuntikorttia.

Jos haluat maksaa kortin studiolla tai laskulla, valitse verkkokaupasta 0 €:n hintainen kausikortti. Kerro tilauksen lisätiedoissa, minkä hintaryhmän kortin ostat (aikuinen/alennusryhmät/kanta-asiakas/kanta-asiakas alennusryhmät) ja haluatko maksaa kortin studiolla vai laskulla. Varaamalla kortin verkkokaupan kautta varmistat kortin itsellesi. Lisäämme kortin varausjärjestelmäämme automaattisesti vastaanotettuamme tilauksesi. Huomaathan, että kausikortista emme anna erikseen pahvista tuntikorttia.

Jos maksat kortin studiolla, varaathan riittävästi aikaa maksamiselle. Kortin voit lunastaa toimistostamme aukioloaikojemme puitteissa. Olemme avoinna aina viikkotuntiemme ollessa käynnissä. Hiljaisinta kassalla on tuntien alettua sekä viimeisten tuntien päätyttyä. Muistathan kirjoittaa paperisiin liikuntaseteleihin valmiiksi oman nimesi! Saavuthan maksamaan kortin 31.8. mennessä!

Kortit myydään yleensä viikon sisällä myynnin alkamisesta loppuun – toimi siis ripeästi!

Hinnasto:

 • Aikuinen 495 €
  • kahdessa erässä laskulla 2×265 € (hinta sisältää laskutuslisän)
 • Alennusryhmät* 446 €
  • kahdessa erässä laskulla 2×240 € (hinta sisältää laskutuslisän)
 • Kanta-asiakas, aikuinen 465 € (ei laskulla)
 • Kanta-asiakas, alennusryhmät* 437 € (ei laskulla)

Lisätietoa kanta-asiakkuudesta löydät täältä.

* Oikeus alennushintaiseen korttiin tarkistetaan. Alennusryhmiin kuuluvat opiskelijat, työttömät sekä varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat.

 

 

Haluan ostaa Vertical Clubin kausikortin syksylle 2017. Miten toimin?
Haluan maksaa kortin verkkopankissa, pankki- tai luottokortilla.

 1. Valitse verkkokaupasta tuote Kausikortti syksy 2017.
 2. Valitse tuotteen vaihtoehdoista oikean hintaryhmän mukainen kortti.
 3. Maksa kortti verkkokaupassa. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.
Haluan maksaa kortin liikuntaseteleillä tai käteisellä.

 1. Varaa kortti verkkokaupasta valitsemalla 0 €:n hintainen tuote Maksu studiolla tai laskulla (kausikortti S2017).
 2. Tee tilaus verkkokaupassa. Kirjoita Tarkista & tilaa -kohdasta löytyvään Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohtaan hintaryhmäsi ja maksutapasi.
 3. Maksa kortti studiolla. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.

Haluan maksaa kortin laskulla.

 1. Varaa kortti verkkokaupasta valitsemalla 0 €:n hintainen tuote Maksu studiolla tai laskulla (kausikortti S2017).
 2. Tee tilaus verkkokaupassa. Kirjoita Tarkista & tilaa -kohdasta löytyvään Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohtaan hintaryhmäsi ja maksutapasi. Lisää myös laskutustiedot, jos ne eivät ole samat kuin tilauksen tekijällä.
 3. Lähetämme tilauksestasi laskun mahdollisimman pian. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.

 

Lisätietoja myynnistä:

 • info@verticalclub.fi
 • 044-3500535 (arkisin klo 9-15:00)
 • Tai kysy lisää studiolta!