Oletko jo huomannut seuraavat syysuutuutemme?

5 x sarjakortti nyt myös aamutunneille!

Aamun sarjakortilla treenaat huomattavasti iltaa edullisemmin! Tarjoamme nyt aamukorttia sekä viidelle että kymmenelle kerralle. Lisäksi olemme jatkaneet aamun kymppikortin voimassaoloaikaa puolen vuoden mittaiseksi. Aamutuntimme ovat tällä hetkellä maanantaisin, tiistaisin ja pian myös torstaisin. Aamukortti käy lisäksi lauantain klo 11.45 AY Lempeä -tunnille! Kortit voit ostaa suoraan studiolta tai verkkokaupastamme.

5 x aamukortti:

  • hinta 60 € (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin)
  • voimassa 3 kk ostopäivästä
  • käy ainoastaan ennen klo 12:ta alkaville tunneille.

10 x aamukortti:

  • hinta 95 € (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin)
  • voimassa 6 kk ostopäivästä
  • käy ainoastaan ennen klo 12:ta alkaville tunneille.

 

Mixed Aerial Class
torstaisin klo 8.30-9.30

Aamun tuntivalikoimamme kasvaa 28.9. alkaen! Mixed Aerial -tunnilla tehdään yhteiset alkulämmittelyt ohjaajan johdolla, minkä jälkeen treeniä voi jatkaa hammockilla, rengastrapetsilla tai silkeillä. Voit harjoitella itse valitsemiasi liikkeitä tai pyytää ohjaajalta tasollesi sopivia temppuja työstettäväksi. Tunti soveltuu kaikentasoisille treenaajille, ei kuitenkaan ensi kertaa uutta lajia kokeileville. Tunnin kesto on 60 min.