Slava Ruza ensimmäistä kertaa Suomessa!

Kolminkertainen tankotanssin Ruotsin mestari Slava Ruza tulee ensimmäistä kertaa Suomeen pitämään workshoppeja Vertical Clubille. Workshopit järjestetään sunnuntaina 26.11. klo 17.00-18.30 ja 18.45-20.15. Slava on Latviassa syntynyt ja nykyään Ruotsissa asuva tanssija, joka ajautui tankotanssin pyörteisiin vuonna 2013. Ennen muuttoaan Ruotsiin Slava työskenteli Latviassa tanssijana yli 10 vuotta. Nykyään hän opettaa tankotanssia North Pole Studiolla Tukholmassa ja kilpailee ahkerasti ympäri maailmaa. Kolmen Ruotsin mestaruuden lisäksi hänellä on taskussaan kaksi MM-hopeamitalia. Yhdessä parinsa Anna Valfssonin kanssa he voittivat vuoden 2017 Pole Theatre World -kilpailun Overall Winner -tittelin.

Slavalla on hallussaan mm. seuraavat tittelit:


Workshopit su 26.11.2017

klo 17.00–18.30 Signature tricks

Tässä workshopissa pääset harjoittelemaan Slavan bravuuriliikkeitä itse mestarin opissa. Slava on taituri niin voima- kuin venyvyysliikkeissäkin, joten kumpikaan osio ei jää tällä tunnilla huomiotta. Jotta saat täyden ilon irti tunnista, olisi sinun hyvä osata invertti ja olkanousu. Slava on kuitenkin luvannut spotata huolellisesti, joten rohkeasti mukaan vain. ;)

Taso: keskitaso (lähtövaatimuksena olkanousu, Vertical Club: Pole ⅔ ->).

klo 18.45–20.15 Pole Choreo

Pole Choreo -workshopissa pääset tanssimaan upeaa staattisen tangon koreografiaa Slavan johdolla. Ennen tankotanssiuraansa Slava on työskennellyt yli 10 vuotta tanssijana, mikä näkyy hänen koskettavissa koreografioissaan.

The focus of the workshop is to:

  • work on your pole transitions and movement originality
  • develop your floorwork and enhance your confidence on the floor
  • work on how to connect pole and floor
  • improve execution in both pole and floor parts
  • broaden your skills in movement and your awareness through the movement
  • grow as an artist and performer
  • to challenge yourself as a pole dancer and a dancer
  • to emphasize on your artistry.

Taso: keskitaso (lähtövaatimuksena olkanousu, Vertical Club: Pole ⅔ ->)


Ilmoittautuminen/ Sign up:

-Hinta/Price: 50 €/workshop

-Ilmoittautuminen on sitova. Lähetä yhteystietosi meille sähköpostitse info(a)verticalclub.fi ja ilmoita, maksatko kurssin kassaan (ennen workshop-päivää) vai laskulla (laskutuslisä 3 €, lasku tulee olla maksettuna ennen workshoppia). Kurssimaksua ei palauteta sairastapauksissa, mutta voit myydä itsenäisesti paikkasi eteenpäin.

-Registration is binding. Please send us your contact information via email: info(a)verticalclub.fi and tell us if you’d like to pay at the counter (before the workshop day) or by invoice (invoicing fee 3 €, the invoice has to be paid before the workshops). No refund due to the illness of the participant, but you can sell your spot forward.

Kurssipaikka / Course Place:

-Kurssipaikkana toimii Vertical Club Helsingin Kalasatamassa (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).
-Course Place is Vertical Club studio in Helsinki, Kalasatama (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).