Välipäivinä touhutaan ilma-akrobatian maailmassa!

Vertical Club järjestää välipäivinä lasten ilma-akrobatialeirin 5–11-vuotiaille. Leirillä puuhaillaan tangolla, rengastrapetsilla, hammockilla ja silkeillä ke 27.12. – pe 29.12. klo 14-16. Ensimmäisenä päivänä kokeillaan kaikkia neljää lajia, ja jälkimmäisten päivien ohjelma suunnitellaan lasten toiveiden mukaisesti.

Jokainen leirikerta alkaa alkulämmittelyllä, joka sisältää leikkejä ja lattia-akrobatiaa. Sen jälkeen jakaudumme pienempien ja isompien ryhmiin. Pienemmille lapsille on ohjelmassa ohjattua vapaata telmimistä ilma-akrobatiavälineillä. Isommat osallistujat saavat halutessaan opetusta valitsemallaan välineellä, mutta voivat myös vapaasti kokeilla ja tutkia. Ohjaaja on kuitenkin aina tukena ja apuna. Lopuksi tehdään yhteinen jäähdyttely ja rentoutus. Vanhemmat/huoltajat voivat olla aluksi mukana salissa, jos lasta ujostuttaa, mutta muutoin pyydämme odottelemaan aulan puolella tai tulemaan hakemaan leiripäivän päätyttyä.

Hinta: 

Kurssin hinta on 90 €. Otamme ensisijaisesti mukaan koko leirille ilmoittautuvat, mutta mukaan voi tulla myös vain yhdelle tai kahdelle päivälle. Yhden päivän hinta on 35 €. (Huom. Vertical Kids -kurssilaisille -5 % hinnasta.)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä osoitteeseen info(a)verticalclub.fi seuraavat tiedot: lapsen nimi ja ikä, vanhemman/huoltajan sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite. Lasku kurssista lähetetään sähköpostitse, ja lasku tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä kurssipäivää (27.12.).

Leiri järjestyy, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään 6 kpl. Lähetämme laskun vasta, kun minimiosallistujamäärä on tullut täyteen.