Joulukuussa järjestetään tiiviskurssit hammockilla ja rengastrapetsilla, sekä tuplahammockin workshop. 

 

Tiiviskurssit

Hammockin tiiviskurssi su 17.12. klo 12.30-15.30
Rengastrapetsin tiiviskurssi la 30.12. klo 11.30-14.30

Tiiviskursseilla saat vauhdikkaan aloituksen hammockin ja rengastrapetsin maailmaan. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että jo hieman välinettä treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi. Tiiviskurssit ohjaa Saija da Silva Gonçalves.

Kesto ja hinta:
Kurssin kesto on 3 h, jonka puolivälissä pidämme lyhyen tauon.
Kurssin hinta 54 €. Voit hankkia samalla 5 kerran kortin Vertical Clubille, jolloin kurssin ja kortin yhteishinnaksi tulee 100 €.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info(a)verticalclub.fi. Lähetä viestissä nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, haluatko ostaa samalla 5 kerran kortin. Ilmoittautuminen on sitova. Tiiviskurssin voi perua vain lääkärintodistuksella. Lasku kurssista lähetetään sähköpostitse.


Tuplahammockin workshop la 30.12. klo 15-17

Tuplahammockin workshopissa pääset harjoittelemaan temppuja hyödyntäen kahta kangaslenkkiä eli hammockia. Workshop sopii kaikille, joille hammockin käyttö on jo jonkin verran tuttua, eli esimerkiksi Vertical Clubin Hammock Tricks 1 -tason tunneilla käyneille. Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa osallistujien tason mukaisesti. Workshopin ohjaa Saija da Silva Gonçalves.

Kesto ja hinta:
Workshopin kesto on 2 h. Hinta Vertical Clubin kausikorttilaisille on 20 € ja muille 25 €.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu sähköpostilla info(a)verticalclub.fi. Lähetä viestissä nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautuminen on sitova. Workshopin voi perua vain lääkärintodistuksella. Lasku workshopista lähetetään sähköpostitse.