Vertical Club tarjoaa akrobatiatunteja myös lapsille. Vertical Kids -tunnit ovat monipuolisia motoriikkaa kehittäviä tunteja, joissa tutustutaan liikuntaan ja akrobatian alkeisiin leikin kautta, ikätason mukaan. Keväällä 2018 lasten tunnit järjestetään lauantaisin aikavälillä 13.1.–5.5.2018.

Tutustu kurssitarjontaan tästä ja ilmoita lapsesi mukaan keväälle 2018. Ilmoittautuminen päättyy 6.1.2018.

Huomaa myös puuharata su 7.1. klo 12-14

Lasten puuhapäivänä su 6.1. Vertical Club muuttuu koko tilojen kokoiseksi lasten puuharadaksi. Lapset pääsevät vapaasti leikkimään tangoilla, rengastrapetseilla, sirkuskankailla, hammockeilla, puolapuilla ja jumppapalloilla. Lapset kulkevat radalla itsenäisesti. Pienimpien lasten mukana voi kulkea aikuinen. Puuharadalle voi tulla liukuvasti klo 12-14 välillä, ja rata soveltuu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Osallistumisen hinta on 5 €/lapsi.

Voit varmistaa lapselle paikan puuharadalle ilmoittautumalla joko varausjärjestelmän kautta (omilla tiedoillasi) tai sähköpostitse osoitteeseen info(a)verticalclub.fi. Mukaan voi tulla myös ilman varausta, mikäli tilaa on.