Magnus Labbe saapuu tammikuussa Vertical Clubille!

Tanskalainen tankotaituri Magnus Labbe ilahduttaa Vertical Clubia läsnäolollaan tammikuussa. Tämän upean tanssijan Contemporary Pole workshoppiin pääsee osallistumaan maanantaina 15.1. klo 19.30-21.00.

Magnus Labbella on takanaan 10 vuoden tanssitausta jazzin, nykytanssin ja hiphopin parissa. Tankotanssiin hän rakastui 5 vuotta sitten ja on ollut siitä lähtien menestyksekäs useissa kisoissa, niin Tanskassa kuin kansainvälisestikin. Tällä hetkellä Magnus asuu New Yorkissa ja opettaa tankotanssia Body & Polella. Hän matkustaa ympäri maailmaa opettamassa, esiintymässä ja tuomaroimassa tankotanssikilpailuja.

 

Magnus Labbe on saanut mm. seuraavat tittelit:


Workshop ma 15.1.2018

klo 19.30–21.00 Contemporary Pole

Contemporary Pole workshop yhdistää modernin tanssin tekniikoita tankotanssiin. Workshopissa tehdään nykytanssikoreografiaa tangon kanssa. Koreografiaan yhdistyy tanssia sekä lattialla että ilmassa. Ota mukaan sukat ja polvisuojat/säärystimet. Muutamia polvisuojia/säärystimiä on lainattavissa Vertical Clubilta. Ilmoita tarpeesta ilmoittautuessasi.

This special and creative contemporary pole class by Magnus is inspired by modern dance techniques. Learn how to flow around the pole using release techniques from the modern dance world and explore a language of flow movement. In the class we will do a contemporary choreography using the pole and we will be spinning, rolling and dancing on the floor and in the air. Please bring socks and kneepads for protection.

 

Taso: Vapaa taso. Vähintään tankotanssin perusteet tulee olla hallussa.


Ilmoittautuminen/ Sign up:

-Hinta/Price: 65 €

-Ilmoittautuminen on sitova. Lähetä yhteystietosi meille sähköpostitse info(a)verticalclub.fi ja ilmoita, maksatko kurssin kassaan (ennen workshop-päivää) vai laskulla (laskutuslisä 3 €, lasku tulee olla maksettuna ennen workshoppia). Kurssimaksua ei palauteta sairastapauksissa, mutta voit myydä itsenäisesti paikkasi eteenpäin.

-Registration is binding. Please send us your contact information via email: info(a)verticalclub.fi and tell us if you’d like to pay at the counter (before the workshop day) or by invoice (invoicing fee 3 €, the invoice has to be paid before the workshops). No refund due to the illness of the participant, but you can sell your spot forward.

Kurssipaikka / Course Place:

-Kurssipaikkana toimii Vertical Club Helsingin Kalasatamassa (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).
-Course Place is Vertical Club studio in Helsinki, Kalasatama (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).