Loppukeväällä 2018 järjestetään paljon erilaisia tiiviskursseja. 

 

Tiiviskurssit

Flying Pole tiiviskurssi su 25.3. klo 12.30-15.30
Hammockin jatkotason tiiviskurssi la 31.3. klo 16.00-19.00
Rengastrapetsin tiiviskurssi su 15.4. klo 16.00-19.00
Hammockin tiiviskurssi su 6.5. klo 12.30-15.30

Tiiviskursseilla saat vauhdikkaan aloituksen kyseisen välineen maailmaan. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että jo hieman välinettä treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi. Flying Polen sekä hammockin perustason tiiviskurssit ohjaa Laura Soikkeli, ja hammockin jatkotason tiiviskurssin sekä rengastrapetsin tiiviskurssin ohjaa Saija da Silva Gonçalves.

Kesto ja hinta:
Kurssin kesto on 3 h, jonka puolivälissä pidämme lyhyen tauon.
Kurssin hinta 54 €. Voit hankkia samalla 5 kerran kortin Vertical Clubille, jolloin kurssin ja kortin yhteishinnaksi tulee 100 €.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info(a)verticalclub.fi. Lähetä viestissä nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, haluatko ostaa samalla 5 kerran kortin. Ilmoittautuminen on sitova. Tiiviskurssin voi perua vain lääkärintodistuksella. Lasku kurssista lähetetään sähköpostitse.


Vogue workshop by Santeri Koivisto ma 26.2. klo 19.30-20.45

Asennetta esiintymiseen ja lattiasarjoihin (75 min). New Yorkin LGBT-yhteisöön kuuluvien mustien ja latinoiden 70-80-luvulla kehittämä tanssilaji, joka sai alkunsa luonnehtimalla mustien runway-mallien ja Vogue-lehden mallien poseerauksia. New Way Voguingissa tärkeää on täydellisen suorat linjat, kulmikkuus, tarkkuus ja notkeus sekä ennenkaikkea itsevarmuus ja ylväys. Tällä tunnilla harjoitellaan New Way Voguingin perusteita ja poseerauksia sekä oman superstaran löytämistä. Kaiken tasoisille.

Santeri Koivisto on notkeusakrobatiaan ja käsilläseisontaan erikoistunut sirkusartisti, tankotanssija ja voguing-tanssija. Hän on opiskellut sirkusta Brysselissä Ecole Supérieure des Arts du Cirque -koulussa sekä Sorin Sirkuksessa. Santeri on esiintynyt ja opettanut tunteja Suomessa sekä maailmalla. Hän on kansainvälisen voguing-ryhmän House of Ninjan jäsen.

Ilmoittautuminen ja hinta:
-Workshopin hinta 25 €
(Vertical Clubin kausikortilla 23 €)
-Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse info(a)verticalclub.fi.
-Maksu paikan päällä. Käteisen ja korttien lisäksi meillä käy myös Smartum-setelit ja -kortti, Ticket Duo, Virike-setelit, Tyky Online, epassi sekä Eazybreak.