Oona Kivelän Pole Flow with Oona K vol. 2 huhti-toukokuussa Vertical Clubilla!

Haluatko oppia liikkumaan yhtä sulavasti kuin Oona Kivelä? Haluatko heittäytyä musiikin vietäväksi tankotanssin maailmanmestarin kanssa?

Tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä ohjaa huhti-toukokuussa Vertical Clubilla kolmen kerran pituisen kurssikokonaisuuden: Pole Flow with Oona K. Yhden kerran kesto on 1,5 h. Kurssilla keskitytään lattiatyöskentelyyn, flowhun, ilmaisuun ja improvisaatioon. Tunneilla tehdään sekä koreografiaa että erilaisia improvisaatio- ja ilmaisuharjoitteita. Teknistä osaamista vaikeista tankotanssitempuista ei tarvita, sillä pääosassa kurssilla on flow ja musiikin tulkinta. Kurssi soveltuu siis kaikille tasoille.

Oona Kivelällä on pitkä tausta voimistelussa. Vuonna 2008 hän tutustui tankotanssiin ja voitti jo seuraavana vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn Pole Art -kilpailun. Taiteellista tankotanssia korostava Pole Art -tyyli on siitä lähtien ollut lähellä Oonan sydäntä, vaikka mitaleja on käyty hankkimassa myös urheilupainotteisista Pole Sport -kisoista. Oonan koreografioissa näkyy hänen intohimonsa tankotanssia kohtaan sekä vahva musiikin tulkinta.


Pole Flow with Oona K keskiviikkoisin klo 17.00-18.30

ke 25.4.2018

ke 2.5.2018

ke 9.5.2018


Ilmoittautuminen:

-Voit ilmoittautua mukaan koko kurssille tai vain osalle kerroista. Etusijalla ovat kuitenkin koko kurssille ilmoittautuvat.

-Hinta:
koko kurssi (kolme kertaa): 89 €
kaksi kertaa: 63 €
yksi kerta: 34 €

-Ilmoittautuminen on sitova. Lähetä yhteystietosi meille sähköpostitse info(a)verticalclub.fi. Lasku kurssista lähetetään sähköpostitse. Kurssimaksua ei palauteta sairastapauksissa, mutta voit myydä itsenäisesti paikkasi eteenpäin.

-Kurssi järjestetään Vertical Clubilla Helsingin Kalasatamassa (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).


Signing up:

-You can sign up for the whole course or only one or two classes. We will prioritize those who sign up for the whole course.

-Price:
whole course (three times): 89 €
two times: 63 €
one time: 34 €

-Registration is binding. Please send us your contact information via email: info(a)verticalclub.fi. The invoice will be sent by email. No refund due to the illness of the participant, but you can sell your spot forward.

-The course will be held at Vertical Club in Helsinki, Kalasatama (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).