Vaikka olemmekin vasta hiljan päässeet nauttimaan kevättunnelmasta, on silti jo aika kurkistaa tulevaan kesään. Kesäkausi 2018 poikkeaa aikaisemmista vuosista hieman – Lukaise alta mikä muuttuu, ja mitkä asiat puolestaan rullaavat totuttuun tapaan. Koska asiaa on paljon, julkaisemme kesää koskevat uutiset kahdet osassa: Tässä ensimmäisessä osassa käymme läpi kesäkauden tärkeitä päivämääriä ja kesän kausikorttien myyntiä. Lisätietoa kesän uutuus- ja erikoistunneista sekä kampanjoista luvassa jo huomenna – Pysy siis päätteen äärellä!

Tässä viestissä:

 • Kesäkauden kesto muuttuu: Tarkista uudet päivämäärät ja aukiolot.
 • Tietoa kesän kausikorttimyynnistä

 

Kesä- ja syyskauden kestot muuttuvat!

Kesäkausi 2018: 1.6.–31.7.2018

Syyskausi 2018: 1.8.–31.12.2018

Muutos vaikuttaa myös syksyn kausikortteihin. Syksylle 2018 tulemme tarjoamaan sekä neljän että viiden kuukauden kausikortteja. Tällä porrastuksella haluamme tarjota joustavan siirtymisen kesäriennoista syysarkeen. Molemmat kausikortit oikeuttavat pääsyn kanta-asiakasohjelmaamme keväälle 2019. Syyskauden aloituksen aikaistuessa kausikortit tulevat hieman tavallista aiemmin myyntiin, jo heinäkuussa. Tiedotamme syyskaudesta 2018 korttimyynteineen myöhemmin tarkemmin.

 

Kesän poikkeukset aukioloissa

Kesäkauden lyhentyneen mitan vuoksi emme ole aiempien vuosien tapaan tänä vuonna yhtään viikkoa kokonaan kiinni! Tunnit pyörivät siis lähes normaalilla sykkeellä koko kesän! Juhannuksena olemme tuttuun tapaan kiinni pe–su (22.–24.6.).

 

Kesän lukujärjestys

Kesää varten teemme erillisen lukujärjestyksen, joka poikkeaa kuitenkin vain hieman syys- ja kevätkausien vastaavista.  Luvassa on tänäkin kesänä nelisenkymmentä viikkotuntia, joista valita! Lauantaitunnit ovat tauolla kesä-heinäkuun. Jatkotason tunteja ja koreografisia tunteja on aavistuksen verran vähemmän, kehonhuoltotunteja taas enemmän.

Heinäkuun loppupuoliskolla olemme auki ohjaajatilanteemme puitteissa. Tunteja saattaa viikoilla 29 ja 30 olla jokunen vähemmän kuin muina viikkoina.

Julkaisemme kesän lukujärjestyksen kuun loppuun mennessä. Ensimmäiset kesätunnit (viikon 22 loppupuolisko) tulevat varattaviksi jo la 28.4.

 

 

Kesän 2018 kausikorttimyynti

Kesän kausikortit tulevat myyntiin ma 23.4.2018! Kesän kausikortilla treenaat rajattomasti 1.6.–31.7.2018 vain 190 €:lla! Kortteja voit ostaa klo 12.00 alkaen verkkokaupasta ja klo 16.30 alkaen studiolta. Kortteja myydään enintään 80 kappaletta, jotta kaikki kortin ostaneet mahtuisivat mutkattomasti haluamilleen tunneille. Kortin hinta on sama kaikille (ei alennuksia).

Kesän kausikortti sopii kaikille aktiivisille treenaajille, jotka viettävät edes osan kesästä Suomessa ja kohtuullisen ajomatkan päässä Helsingistä. Jo parilla, kolmella viikoittaisella tunnilla käymällä treenaat superedullisesti! Jos epäröit, sopiiko kesäkausari suunnitelmiisi, kysy lisää ja pohditaan yhdessä!

Huom! Kanta-asiakasohjelmamme koskee ainoastaan kevät- ja syyskauden kausikortteja. Kesän kausikortin ostaminen ei siis liitä sinua osaksi kanta-asiakasohjelmaamme syksylle 2018. Emme myöskään velvoita nykyisiä kanta-asiakkaitamme ostamaan kesän kausikorttia kanta-asiakkuuden säilyttämiseksi.

 

Kesän 2018 kausikortti

 • Voimassa: 1.6.–31.7.2018
 • Myyntikiintiö: 80 kpl
 • Hinta: 190 €
  • Kortista ei myönnetä mitään alennuksia. Hinta on kaikille sama.
 • Myynnissä ma 23.4. alkaen
  • klo 12.00- verkkokaupassa
  • klo 16.30- studiolla
  • Kesän kausikorttia ei myydä laskulle. Maksu on suoritettava yhdessä erässä.

 

Lisätietoja myynnistä:

info@verticalclub.fi
044-3500 535 (arkisin klo 9.00–15.00)
Tai kysy lisää studiolta!