Kenneth Kao Pole Ninja saapuu kesäkuussa Vertical Clubille!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenneth Kao on yhdysvaltalainen tankotanssija ja kiropraktikko. Hän on menestynyt useissa tankotanssikilpailuissa USA:ssa ja ohjaa tunteja Coloradon Vertical Fusion -studiolla. Hänet tunnetaan parhaiten ensimmäisenä esiintyjänä, joka hyppäsi kilpailukoreografiassaan n. 2,5 metrin matkan tangolta toiselle.

Tankotanssiohjauksen lisäksi Ken on suorittanut AMP Parkour Coaching -sertifikaatin sekä elevatED-koulutuksen, joka antaa pätevyyden tankotanssin ja liikkuvuusharjoittelun ohjaukseen. Hänellä on omalla YouTube-kanavallaan Doctor Ken’s Pole Ninja Tutorials -sarja, jolla hän opettaa haastavien tankotanssitemppuja saloja. Lisäksi Ken omistaa Vital Balance Chiropractic -yrityksen.

Ken hyödyntää ohjauksessaan monipuolista taustaansa ja uskoo, että oikeilla progressioilla ihmisvartalo pystyy mihin tahansa, minkä mieli osaa kuvitella.

Kenneth Kao is an American pole dancer and chiropractor. He has been successful in many competitions in the USA and teaches pole dancing at Vertical Fusion, located in Boulder, Colorado. He is best known for being the first performer to jump between two chrome poles spaced 8 feet apart in competition venue.

Besides pole dancing, Ken is a graduate and editor of the elevatED pole and flexibility instructor course and an AMP Parkour Coaching Certified instructor.  He runs the online pole tutorial series “Doctor Ken’s Pole Ninja Tutorials” on YouTube and is the owner and doctor of Vital Balance Chiropractic, LLC, where he specializes in athletes and trauma.

Ken’s diverse background gives him specific and unique perspectives when teaching pole, and he believes that with the right progressions, anything the mind can imagine, the body can do.


Workshop to 21.6.2018

klo 19.30–21.00 Easy Can Look Hard

Haluatko tehdä temppuja, jotka loksauttavat yleisön leuat auki, mutta flipit ja pudotukset pelottavat? Tässä workshopissa keskitytään akrobaattisiin temppuihin, jotka näyttävät hurjilta, mutta oikein harjoiteltuina ja tehtyinä ovatkin helpompia ja turvallisempia kuin miltä näyttävät. Nämä temput saavat katsojat ällistymään, mutta mikä parasta, ne antavat sinulle hetken aikaa hengähtää kesken vauhdikkaan koreografian. Tämä workshop soveltuu tankotaitureille keskitasosta ylöspäin (Pole ⅔ -tasosta eteenpäin).

Here’s the thing about Acrobatic Pole.  It uses momentum and commitment to make things happen.  It’s fancy, and often scary, but the truth is that with the right progressions, many moves become easy and safer than you’d think.  Contained within this workshop are the flashy moves made simple.  These are the crowd pleasers, the dramatic poses, the wow factors.  And the best part? This is the actually the stuff that gives you the time to breathe.  This is an intermediate level and up workshop.

 


Ilmoittautuminen/ Sign up:

-Hinta/Price: 48 €

-Ilmoittautuminen on sitova. Lähetä yhteystietosi meille sähköpostitse info(a)verticalclub.fi. Peruutukset vain lääkärintodistuksella, tai esteen sattuessa voit myydä paikkasi eteenpäin.

-Registration is binding. Please send us your contact information via email: info(a)verticalclub.fi. Cancellations only with a doctor’s certificate, or you can sell your spot forward to another person.

Kurssipaikka / Course Place:

-Kurssipaikkana toimii Vertical Club Helsingin Kalasatamassa (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).
-Course Place is Vertical Club studio in Helsinki, Kalasatama (Yrittäjätalo/Hermannin rantatie 2B).