Miekannielijä Lucky Hell vierailee Vertical Clubilla heinäkuussa!

Lucky Hell on sirkusartisti ja miekannielijä, joka kiertää ympäri maailmaa esiintyen niin pienillä kuin valtavillakin lavoilla.

Nyt hän on koonnut vuosien kokemuksensa ja ammattitaitonsa workshopiksi, joka soveltuu minkä tahansa lajin esiintyjille tai esiintyjäksi haluaville.

Lucky Hell is a circus artist and a sword swallower, who travels around the world performing on both small and massive stages.

Now she has collected her years of experience and expertise to a workshop that is suitable for performers or aspiring performers of any skill.

Pro Tips Performer Workshop la 28.7. ja su 29.7. klo 14.00-15.30

Workshopissa käsitellään esiintymiseen liittyviä teemoja, kuten lavaolemus, ramppikuume, liikkeiden/temppujen flow ja siirtymät, esityksen luominen, epäonnistuminen ja siitä selviytyminen sekä esityksen markkinointi. Workshop sisältää niin keskustelua kuin käytännön harjoituksiakin. Aikaa on varattu myös osallistujien omille kysymyksille.

This workshop covers themes around performing, like stage presence, stage fright, trick flow and transitions, creating a performance, failing and how to survive it, and marketing your show. The workshop includes both discussions and practical rehearsing. There’s also time for participants’ own questions.

Hinta ja ilmoittautuminen:

-Workshopin (2 x 90 min) hinta 60 €.
-Ilmoittaudu sähköpostilla info@verticalclub.fi
-Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset vain lääkärintodistuksella, tai esteen sattuessa voit myydä paikkasi eteenpäin.
-Maksimiosallistujamäärä 15.

Price and signing up:

-The total price for the workshop (2 x 90 min) is 60 €.
-Sign up via email info@verticalclub.fi
-Registration is binding. Cancellations only with a doctor’s certificate, or you can sell your spot forward to another person.
-Max. 15 participants.