Ensimmäiset syyskauden viikot ovat jo varattavissa!

Syyskausi alkaa tänä vuonna jo 1.8.2018 ja päättyy 31.12.2018.

Katso alta, millainen sekoitus uutta ja vanhaa on tänä syksynä luvassa: Tulevanakin syksynä tarjoamme huikeat 50 viikkotuntia, joista valita!

 

Syksyn 2018 lukujärjestys

Klikkaa kuvasta tai sen yllä olevasta otsikosta, niin näet lukujärjestyksen suurempana.

Kuvasta pääset tarkastelemaan syksyn viikkojärjestyksemme peruspohjaa. Osa tunneista vaihtelee samalla tuntipaikalla, keskimäärin vuoroviikoin: Siksi parilliset ja parittomat viikot on esitetty erikseen. Pidätämme oikeuden tunti-, aikataulu- ja ohjaajamuutoksiin. Viikkojen välillä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia. Ajankohtaisimman tiedon näet aina varausjärjestelmästä.

Syksyn lukujärjestyksen keskeisimmät muutokset:

 • Syksyn uutuustunnit:
  • Flying Pole 2
  • Functional Training
  • ja Pole Party
   …alkavat jo elokuussa, viikolla 32 (ma 6.8.–).
 • Elokuussa lukujärjestykseen kesätauolta palaavat viikkotunnit:
  • Lauantaitunnit (4.8.–)
  • Pole Flow -tunnit (1.8.–)
  • Power Workout (13.8.–) Huom! Tänä syksynä joka toinen viikko.
  • Stretching (7.8.–) Huom! Tänä syksynä joka toinen viikko.
 • Syyskuussa jatkuvat:
  • Aerial Hoop Flow
  • Hammock Flow
 • Syksyllä 2018 tauolla ovat viikkotunneista:
  • Aerial Hoop 3
  • Silks Flow

Uutuustunnit syksyllä 2018

Syksyllä jatketaan seikkailua Flying Polen maailmassa. Lisäksi panostetaan oheisharjoitteluun, sillä tasapainoinen treenilukkari syntyy monipuolisuudesta! Alta pääset tutustumaan syksyn uutuustunteihimme.

Flying Pole 2: Tason 2 tunneilla harjoittelemme monipuolista Flying Polen käyttöä niin maassa kuin ilmassakin ja yhdistelemme sekä perus- että jatkotason tankoliikkeitä pidemmiksi sarjoiksi. Vietämme yhä enemmän aikaa ylösalaisin, ja aloitamme mm. ayshojen harjoittelun. Tunnilla hyödynnämme paljon myös ranneslingiä esim. erilaisia piruetteja ja heittoja opettelemalla. Tunti soveltuu parhaiten vähintään Pole 3 -tasolla harjoitteleville. Olethan käynyt vähintään muutamalla perustason Flying Pole -tunnilla ennen siirtymistä tälle tunnille. Tunnin kesto on 75 min.

Tunnin vakkariohjaajana toimii syksyllä Suvi.

Milloin? Joka toinen torstai klo 19.45-21.00.

Functional Training: Tällä tunnilla tehdään harjoitteita, jotka antavat valmiuksia tankotanssi- ja sirkustreeneihin. Tunti on suunniteltu huomioiden lajien vaatimukset ja erityispiirteet. Tunnilla sekä vahvistetaan että huolletaan kehoa. Erinomainen oheistreeni kaikille ilma-akrobaateille! Tunnin taso on avoin, ja se sopii kaikentasoisille liikkujille! Tunnin kesto on 60 min.

Tunnin vastuuohjaajana on Emilia.

Milloin? Joka toinen torstai klo 18.30-19.30

Pole Party: Hikijumppa ei ole koskaan ollut näin hauskaa: Tällä 60 minuutin mittaisella tunnilla rakennetaan lyhyitä tanssillisia koreografioita, joita jorataan zumbamaisesti sykkeet katossa, tangon kanssa ja ilman. Tunnilla keskitytään ilma-akrotreeneissä herkästi sivurooliin jäävään aerobisen kunnon kehittämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille tankoilijoille. Huom! Tunti ei sisällä tankotekniikan harjoittelua.

Maanantain teille railakkaaksi muuttaa Maarit.

Milloin? Joka toinen maanantai klo 18.30-19.30

 

Muista myös:

 • Elo-syyskuussa alkavat/jatkuvat kurssit:
  • Vertical Kids -kurssit (viikolta 34–)
   • 3–5-vuotiaat
   • 6–8-vuotiaat
   • 9–11-vuotiaat
   • 12–15-vuotiaat.
   • Save the date: Järjestämme tämänkin kauden alkajaisiksi lasten puuharadan! Puuharata on tänä syksynä su 12.8. klo 12.00–14.00. Puuharata on mainio tapa testata ennen syksyn kurssien alkua, intoutuuko lapsi ilma-akrobaattisesta telmimisestä. Hinta 5 €/lapsi. Tervetuloa tutustumaan!
  • +lähiviikkoina julkaistavat muut erillismaksulliset muutaman kerran kurssit: Seuraa uutisointiamme!
 • Syksyn ohjaajakoulutukset, tiiviskurssit ja workshopit järjestetään syyskuusta alkaen. Ajankohdat ja sisällöt tarkentuvat lähiviikkoina. Pysy kuulolla ja tarkkaile tätä välilehteä!

Nähdään treenien merkeissä myös syksyllä!

Uutinen on alun perin julkaistu su 8.7.2018.