Воздушная йога на русском языке.

Воздушная йога – это выполнение традиционных асан с использованием специальных гамаков, подвешенных к потолку. Наряду с йога-асанами воздушная йога содержит в себе элементы воздушной акробатики, хореографии, гимнастики и пилатес.

Курс состоит из пяти занятий, раз в неделю по средам, c 22.8. по 29.9. (кроме 5.9.) в 10.00-11.00. Инструктор Алёна Гранберг.

Цена: 70 евро

Регистрация: Купить курс в интернет-магазине.

 

 

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Ilmajooga kehittää etenkin keskivartalon syviä lihaksia ja kehonhallintaa sekä avaa tehokkaasti selän sekä niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä.

Kurssin taso: Alkeistason kurssi – sopii kaikille!

Kurssin tavoite: Kurssin tarkoituksena on tutustua ilmajoogatunnin keskeisimpiin sarjoihin sekä liikkeisiin, ja samalla opetella kankaan käyttöä osana harjoitusta. Tutuiksi tulevat niin erilaiset rentoutusharjoitukset kuin ylösalaisin kääntymisetkin.

Huom! Kurssin opetuskieli on venäjä! Kurssi edellyttää sujuvaa venäjän kielen taitoa. Kurssi sopii natiivipuhujien lisäksi myös kielenoppijoille. :)

Milloin? 22.8. – 19.9. (pl. 5.9.)

Kurssin ohjaa Aljona Granberg.