Vertical Club täyttää tänä vuonna 6 vuotta, ja synttäreitä juhlitaan la 1.9.2018.

Lyhyesti
16.00-16.45 Ilmaiset kokeilutunnit (tankotanssi, rengastrapetsi, ilmajooga)
16.50-17.00 Lajinäytökset (Flying Pole, Hammock Tricks)
17.00-18.30 Ilmaiset synttärijamit

Ilmaiset kokeilutunnit

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan Vertical Clubin lajeja ilmaiseksi 45 minuutin kokeilutunneilla. Kokeilutunnit järjestetään klo 16.00-16.45, ja lajeina on tankotanssi, rengastrapetsi ja ilmajooga. Paikan tunnille voi varata varausjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten peruthan varauksesi mahdollisimman pian, mikäli et pääsekään tulemaan.

Lajinäytökset

Kokeilutuntien jälkeen n. klo 16.50 näemme lajinäytökset Flying Polesta ja Hammock Tricksistä. Tule kurkistamaan, miltä laji näyttää, tai muuten vain ihastelemaan esityksiä.

Ilmaiset synttärijamit 

Klo 17.00-18.30 kaikki salimme ovat vapaana omaa treeniä varten. Tuo kaveri tutustumaan harrastukseesi tai kokeile villisti uusia välineitä. Tule treenaamaan iloisessa porukassa tai istahda sohvalle vaihtamaan kuulumiset. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja tarjouksia, jotka paljastamme lähempänä tapahtumaa. Pysy siis kuulolla!