Saija da Silvan workshopit Vertical Clubilla su 14.10.

Saija da Silva on helsinkiläinen ilma-akrobaatti, tankotanssija ja burleskitaiteilija. Lajipalettiin kuuluu tankotanssin lisäksi hammock, rengastrapetsi, köysi ja silkit. Saija on ohjannut viikkotunteja Helsingin Vertical Clubilla jo viiden vuoden ajan ja kouluttaa nykyään ohjaajia lajien saloihin ympäri Suomea.

Aerial Circuit su 14.10. klo 10.00–11.00

Circuit training -tunti hauskalla tavalla!

Tällä tunnilla ei kyykätä eikä tehdä burpeeta, vaan saadaan hiki pintaan ilma-akrobatiavälineitä käyttäen. Tunti ei sisällä temppuja, joten se soveltuu myös ilma-akrobatian untuvikoille. Rengastrapetsilla, hammockilla ja silkeillä roikkuessa ja kiipeillessä koko kroppa saa monipuolista treeniä – ja melkeinpä huomaamatta!

Hammock & Heels su 14.10. klo 11.30–13.00

Hammock & Heels workshopissa yhdistyy hammockin sulava kauneus, korkokengät ja viehkeä koreografia.

Hammock & Heels workshopissa pääset tanssimaan sensuellia koreografiaa ilma-akrobaatti Saija da Silvan johdolla. Koreografia sisältää vain helppoja alkeistason temppuja ja inversioita hammockilla, joten workshop soveltuu myös ensikertaa hammockiin tutustuville. Tunnille on suositeltavaa laittaa tanssikorkokengät, mutta mukana pärjää myös kokenut platform-kenkien käyttäjä. Osallistua voi myös paljain jaloin.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Aerial Circuit (60 min) 10 €
Hammock & Heels (90 min) 20 €

Maksu suoritetaan paikan päällä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse saija.dasilva@verticalclub.fi. Ilmoittautuminen on sitova.