Self-Confidence & Exotic Pole workshop by Reetta
la 26.1. klo 16.00-17.15

Self-Confidence & Exotic Pole -tunnilla kohotamme itsevarmuutta sekä opettelemme olemaan kauniita ja rohkeita. Tämä tunti opettaa sinua katsomaan peiliin uusin silmin. Workshopissa opitaan exotic polesta tuttua floorworkkia sekä helppoja liikkeitä tankoa apuna käyttäen – eikä pyllyn pyörittämiseltäkään voi välttyä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta exotic polesta, ja tunti sopii kaikentasoisille tankoilijoille.

Tunnille voit pukeutua kuten haluat, mutta suosittelemme ottamaan mukaan kuumimmat korkkarit sekä polvisuojat tai säärystimet. Jos sinulta ei löydy korkkareita, tanssi onnistuu myös sukat jalassa. Shortseja ei tarvita, mutta tunnilla tulee taatusti kuuma, joten suosittelemme kevyttä pukeutumista.

Reetta tuo mukanaan myös IMPI dance wearin uusia malleja, joita on mahdollista päästä sovittelemaan.
Kaikki workshoppiin osallistuvat saavat 20 % alennuskoodin IMPI dance wear -kauppaan www.impi.fi.

Be Bold, be beautiful, be you <3

Hinta ja ilmoittautuminen:
-Hinta: 20 €/osallistuja.
-Voit ilmoittautua mukaan ostamalla paikan verkkokaupastamme.
-Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua vain lääkärintodistuksella. Jos olet estynyt osallistumaan kurssille, voit myydä paikkasi itsenäisesti eteenpäin.