Pariisiin muuttanut Santeri Koivisto vierailee Vertical Clubilla tammikuussa!

Santeri Koivisto on notkeusakrobatiaan ja käsilläseisontaan erikoistunut sirkusartisti, tankotanssija ja voguing-tanssija. Hän on opiskellut sirkusta Brysselissä Ecole Supérieure des Arts du Cirque -koulussa sekä Sorin Sirkuksessa. Santeri on esiintynyt ja opettanut tunteja Suomessa sekä maailmalla. Hän on kansainvälisen voguing-ryhmän House of Ninjan jäsen.

Nyt Santeri tekee pitkään kaivatun pikavisiitin Vertical Clubille kahden workshopin muodossa.

Flexy Pole by Santeri Koivisto la 19.1. klo 14.30–15.45
Flexy Pole workshopissa keskitytään venyttelyyn ja ylävartalon liikkuvuutta vaativiin liikkeisiin niin lattialla kuin tangollakin. Tunnin aluksi tehdään kunnon lämmittelyt lattialla, minkä jälkeen lähdetään rakentamaan liikkeitä tangolla. Sinun ei tarvitse olla supernotkea osallistuaksesi tunnille. Tunnin tavoitteena on myös parantaa liikkuvuuttasi sekä kannustaa ja innostaa notkeusliikkeiden pariin!

New Way Voguing by Santeri Koivisto la 19.1. klo 15.45–17.00
Asennetta esiintymiseen ja lattiasarjoihin (75 min). New Yorkin LGBT-yhteisöön kuuluvien mustien ja latinoiden 70-80-luvulla kehittämä tanssilaji, joka sai alkunsa luonnehtimalla mustien runway-mallien ja Vogue-lehden mallien poseerauksia. New Way Voguingissa tärkeää on täydellisen suorat linjat, kulmikkuus, tarkkuus ja notkeus sekä ennenkaikkea itsevarmuus ja ylväys. Tällä tunnilla harjoitellaan New Way Voguingin perusteita ja poseerauksia sekä oman superstaran löytämistä. Kaiken tasoisille.

 

Ilmoittautuminen ja hinnat:
-Flexy Pole 36 € (kevään 2019 kausikortilla 34 €)
-New Way Voguing 25 € (kevään 2019 kausikortilla 23 €)
-Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka tunn(e)ille verkkokaupastamme.
-Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella. Esteen sattuessa voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin itsenäisesti.
-Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Laita viestiä osoitteeseen info@verticalclub.fi.