Vertical Club tarjoaa kurssimuotoista opetusta myös keväällä 2019! Seuraa tätä sivua, sillä kursseja päivitetään kevään aikana!

Kevään 2019 kurssitarjonta sisältää sekä matalan kynnyksen starttipaketteja uuden harrastuksen aloittamisesta haaveileville että erilaisia tietyn teeman ympärille sidottuja kursseja ilma-akrobatiaa jo tovin harrastaneille.

Alkeistason kurssit sopivat kaikille perusterveille henkilöille. Voit osallistua alkeiskursseille minkälaisista lähtökohdista tahansa: Kiinnostus lajia kohtaan ja avoin mieli – ne kantavat jo pitkälle!

Teemallisten kurssien kohdalla edellytetään jonkinlaisia pohjatietoja ja -taitoja käsiteltävästä välineestä. Tarkista tarkemmat tasosuositukset kurssien kuvauksista.

 

Kurssimuotoinen opetus sopii sinulle erityisen hyvin, jos:

  • kaipaat ympärillesi tuttuja: Kursseilla pääset harjoittelemaan joka kerta saman ryhmän ja ohjaajan kanssa.
  • kaipaat selkeitä, johdonmukaisesti eteneviä oppimiskokonaisuuksia, joissa uusi tieto rakentuu aina edellisillä kerroilla opitun pohjalle.
  • kaipaat säännöllisyyttä, ja olet halukas sitoutumaan muutamaksi viikoksi harjoittelemaan aina samaan aikaan, samaa lajia, samassa paikassa.
Kevään kurssit ovat kestoltaan joko 3 kertaa (42 €), 4 kertaa (56 €) tai 5 kertaa (70 €).

Normaalihinnasta myönnetään seuraavat alennukset:

  • Alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja siviili-/varusmiespalvelusta suorittavat) -10 %
  • Vertical Clubin kevään 2019 kausikortilla (5 kk) -20 %

Alennuksia ei voi yhdistää. Oikeus alennukseen tarkistetaan.

Katso tarkat aikataulut kurssikohtaisesti.

Huom! Kurssit ovat erillismaksullisia, eikä niille voi osallistua Vertical Clubin tuntikortilla.

Kurssien ohjaajina toimivat Vertical Clubin omat, kokeneet ohjaajat. Lähtökohtaisesti jokaisella kurssikerralla on sama ohjaaja: Sairastapauksissa jollain kerralla saattaa olla tuuraaja.

 

Kevään 2019 kurssiaikataulu

Tankotanssin alkeiskurssi, ryhmä 1

Huippukuntoon hauskalla tavalla? Tankotanssissa kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Kurssilla harjoitellaan mm. erilaisia pyörähdyksiä tangon ympärillä sekä muutamia helppoja pitoja. Tutuiksi tulevat mm. tangolla seisominen ja istuminen sekä ylösalaisin kääntyminen. Haastavasta maineestaan huolimatta tankotanssin perusteet voi oppia ihan jokainen! Tule testaamaan, jos et usko.

Kurssin tavoite: Tutustuttaa tankotanssiin ja opetella tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa lajin perusteet. Kurssin jälkeen voi jatkaa harjoittelua Vertical Clubin Pole 1 (tai Pole ½) -tunneilla.

Kurssin taso: Sopii kaikille perusterveille ihmisille. Ei lähtötasovaatimuksia!

Milloin? Joka keskiviikko 13.2. – 13.3.2019 klo 19.45–20.45 (yht. 5 kertaa)

Kurssin ohjaavat Laura ja Annika.

Kohti spagaattia – ja sen yli!

Haaveissa spagaatti, mutta keinot sen saavuttamiseksi kadoksissa? Kaipaatko kannustusta ja inspiraatiota säännölliseen, tavoitteelliseen venyttelyyn? Miten tavoitella spagaatteja turvallisesti aikuisiällä?

Vertical Clubin uudet kurssimuotoiset venyttelytunnit ratkaisevat venyttelyn viikkotuntien ongelman: Tunnissa ei ehdi kaikkea. Jos haluaa keskittyä johonkin tiettyyn lihasryhmään, on se aina pois joltain muulta kehonosalta. Lisäksi kehonhuolto ja liikkuvuuden parantamiseen tähtäävä venyttely ovat kaksi aika omaa lukuaan.

Näillä teemallisilla liikkuvuuskursseilla keskitytään liikkuvuuden parantamiseen kehonosa kerrallaan. Ensimmäisenä vuorossa ovat jalat ja spagaatit. Kurssilla työstetään spagaatteja kaikkiin suuntiin, jokainen omista lähtökohdistaan. Kaikista harjoitteista on aina tarjolla monentasoisia vaihtoehtoja.

Muista:

  • Osallistuaksesi spagaattikurssille sinun ei tarvitse olla valmiiksi notkea Liikkuvuus paranee (ja pysyy yllä) kaikkien muiden taitojen tapaan säännöllisellä harjoittelulla (sekä levon ja harjoittelun sopivalla suhteella)!
  • Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa – Ilma-akrobatiankin mittakaavalla hyvän liikkuvuuden voi saavuttaa myös aikuisiällä! Aikaa ja kärsivällisyyttä se toki vaatii. ;)

Kurssin tavoite: Parantaa jalkojen liikkuvuutta ja kannustaa säännölliseen venyttelyyn ideoita ja inspiraatiota antaen.

Kurssin taso: Avoin taso – Kaikkien lajien kaikentasoisille treenaajille!

Milloin? Joka keskiviikko 20.3. – 17.4.2019 klo 19.45–21.00 (yht. 5 kertaa)

Kurssin ohjaavat Laura ja Piiu.

Exotic Hoop Choreo

Oletko aina halunnut yhdistää seksikkään musiikin, viettelevän koreografian ja sulavat temput rengastrapetsilla? Kutkutteleeko tanssia renkaan kanssa korkokengät jalassa? Tämä kurssi on tehty sinulle!

Exotic Hoop Choreo -kurssilla perehdytään viettelevään rengastrapetsikoreografiaan kolmen kurssikerran ajan. Suosittelemme pukemaan platform-kengät tai korot jalkaan, mutta osallistua voi myös ilman kenkiä. Myös teemaan sopiva pukeutuminen on erittäin sallittua. 

Kurssin tavoite: Oppia kolmen kerran aikana viettelevä koreografia rengastrapetsilla

Kurssin taso: Sopii rengastrapetsin alkeet osaaville.

Milloin? Joka lauantai 9.3. – 23.3.2019 klo 15.30–16.45 (yht. 3 kertaa)

Kurssin ohjaa Kaisu.

Tankotanssin alkeiskurssi, ryhmä 2

Huippukuntoon hauskalla tavalla? Tankotanssissa kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Kurssilla harjoitellaan mm. erilaisia pyörähdyksiä tangon ympärillä sekä muutamia helppoja pitoja. Tutuiksi tulevat mm. tangolla seisominen ja istuminen sekä ylösalaisin kääntyminen. Haastavasta maineestaan huolimatta tankotanssin perusteet voi oppia ihan jokainen! Tule testaamaan, jos et usko.

Kurssin tavoite: Tutustuttaa tankotanssiin ja opetella tutun ohjaajan ja ryhmän kanssa lajin perusteet. Kurssin jälkeen voi jatkaa harjoittelua Vertical Clubin Pole 1 (tai Pole ½) -tunneilla.

Kurssin taso: Sopii kaikille perusterveille ihmisille. Ei lähtötasovaatimuksia!

Milloin? Joka keskiviikko 8.5. – 29.5.2019 klo 19.45–20.45 (yht. 4 kertaa)

Kurssin ohjaa Laura.

 

Miten pääsen mukaan?

Kursseille pääset mukaan ostamalla kurssipaikan verkkokauppamme kautta. Verkkokauppaostos toimii samalla ilmoittautumisenasi – helppoa, kätevää, vaivatonta!

Muistathan valita tarkasti tilanteeseesi sopivan hintaryhmän. Selainversiossa alennushintaiset (opiskelijat/kausikorttilaiset/bingoajat) vaihtoehdot on listattu normaalihintaisen tuotteen alle. Mobiiliversiossa pääset lisäämään oikean hintaryhmän kurssin ostoskoriin alasvetovalikosta.

Peruutusehdot: Kurssipaikan voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Kurssien lyhyen keston vuoksi poissaoloja ei voi valitettavasti korvata. Jos kurssikerta peruuntuu Vertical Clubin toimesta (force majeure -tapaukset), järjestämme korvaavan kerran mahdollisimman pian kurssin jälkeen.

Kukin kurssi toteutuu, jos ilmoittautumisia tulee vähintään 5 kpl.

Kurssin peruuntuessa ilmoitamme siitä viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Rahat palautamme niin pian kuin teknisesti mahdollista (varaudu parin päivän pankkiviiveeseen). Ilmoitamme kurssin toteutumisesta heti kun tarvittava osallistujamäärä on tullut täyteen.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa heti, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä – Toimi siis ripeästi!

Kaikki kurssimme ovat viikkotuntiemme tavoin pienryhmäliikuntaa: Yhdelle kurssille mahtuu keskimäärin vain 11 osallistujaa!

Kurssiostoksille tästä!

Kurssipaikka

Kurssipaikkana toimii Vertical Clubin oma studio (Hermannin rantatie 2 B, 2. krs) Helsingin Kalasatamassa.

Lisää kysymyksiä?

Lisätietoja kursseista voit kysellä

  • soittamalla arkisin klo 9–15 (044-3500535)
  • tai lähettämällä sähköpostia: info(a)verticalclub.fi.