Asutko kauempana? Kaipaatko treenirutiineihisi piristystä? Haluatko opetella kokonaan uuden lajin salat tehokkaasti, tiiviissä muodossa? Myös tänä keväänä järjestämme supersuosittuja tiiviskursseja!

Alkeistason tiiviskursseilla saat vauhdikkaan aloituksen kyseisen välineen maailmaan. Kurssit soveltuvat sekä aloittelijoille että jo hieman välinettä treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Jatkotason tiiviskurssit on suunnattu välineen perusteet sujuvasti jo hallitseville ilma-akrobaateille, jotka kaipaavat lisähaastetta harjoitteluunsa.

Keväällä 2019 tiiviskurssit ohjaa Laura Soikkeli.

 

Kevätkaudella järjestämme seuraavat tiivis-/intensiivikurssit:

Rengastrapetsi: alkeistason tiiviskurssi su 17.2.2019 klo 12.30-15.30

Rengastrapetsin alkeistason tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan mm. erilaisia tapoja nousta renkaalle, muutamia turvallisia tapoja tulla alas sekä tietysti lukuisia erilaisia helpohkoja temppuja renkaan sisässä ja ympärillä. Rengastrapetsilla kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tule voittamaan pelkojasi ja nauttimaan uuden oppimisesta!

Hammock ja silkit: alkeistason tiiviskurssi su 17.3.2019 klo 12.30-15.30

Tänä keväänä tarjoamme tiiviskurssin kangasakrobatiaa: Kurssin aikana pääset tutustumaan sekä silkkeihin että hammockiin. Hammockin ja silkkien alkeistason tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan mm. erilaisia tapoja nousta kankaalle ja kääntyä ylösalaisin sekä tietysti lukuisia mahdollisuuksia kietoutua kankaan ympärille. Hammockilla ja silkeillä kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tervetuloa uhmaamaan painovoimaa!

Hammock: jatkotason tiiviskurssi la 13.4.2019 klo 14.30-17.30

Jatkotason tiiviskursseilla pääset kasvattamaan liikepankkiasi ja parantamaan hammockin hallintaasi. Kurssilla edellytetään hammockin perusteiden sujuvaa hallintaa, ja parhaiten se sopii välineellä jo tovin treenannaille. Taso räätälöidään kuitenkin osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Aerial Yogan ja Aerial Stretchingin tiiviskurssi su 12.5.2019 klo 12.30-15.30

Aerial Yogan ja Aerial Stretchingin tiiviskurssi – Kehonhuollon tehopaketti!

Tällä tiiviskurssilla käytämme apuvälineenä ennen kaikkea hammockia, lantion korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä. Perehdymme rauhalliseen tahtiin kankaan moniin mahdollisuuksiin: Hammockin avulla voit niin vahvistaa, vetreyttää kuin huoltaakin kehoasi hauskalla tavalla!

Kurssi koostuu kahdesta osiosta: noin 75 minuutin ilmajoogatunnista sekä noin 90 minuutin Aerial Stretching -tunnista (sis. noin 15 minuutin lämmittelyn). Tuntien välissä pidämme 10-15 minuutin tauon.

Tämä tiiviskurssi soveltuu kaikille, sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

 

Kurssien kesto ja hinta:

Kaikki tiiviskurssit kestävät 3 tuntia: Puolivälissä pidämme lyhyen tauon.
Kaikki tiiviskurssit maksavat 54 €.

 

TARJOUS!

Tiiviskurssin yhteydessä voit halutessasi hankkia 5 kerran kortin Vertical Clubin viikkotunneille superedullisesti! Kurssi ja kortti yhteishintaan 100 €!*

* Tarjous on ostettavissa vain yhdessä tiiviskurssin kanssa.

5 x kortti on voimassa 3 kuukautta käyttöönottopäivästä.

Kortti on otettava käyttöön kevätkauden 2019 aikana.

 

Kurssipaikka:

Kurssipaikkana toimii Vertical Clubin oma studio (Hermannin rantatie 2 B, 2. krs) Helsingin Kalasatamassa.

 

Ilmoittautuminen:

Kursseille pääset mukaan ostamalla kurssipaikan verkkokauppamme kautta. Verkkokauppaostos toimii samalla ilmoittautumisenasi – helppoa, kätevää, vaivatonta!

Peruutusehdot: Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa heti. Kaikki kurssimme ovat viikkotuntiemme tavoin pienryhmäliikuntaa: Yhdelle kurssille mahtuu vain 11-15 osallistujaa!

Kurssikaupoille tästä!