Emmi is back!

Emmi Heimola on tanssija ja tanssinopettaja, joka opettaa viikoittain useita täyteen myytyjä tanssitunteja Helsingissä jo neljättä vuotta.

Tuntien vetovoima syntyy varmasta ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Hän on erikoistunut twerkkaukseen ja sen alalajeihin kuten exotic suuntaukseen, reggaetoniin sekä commercial danceen. Ensimmäisenä Suomessa Emmi on pitänyt twerk workshoppeja metallimusiikkiin.

Vankkaa esiintymiskokemusta on karttunut erilaisista klubitapahtumista, messuista sekä kilpailuista. Taustatanssijana Emmi on ollut mm. artisteilla Juno, JVG, Tippa-T sekä Mäkki. Emmi ohjaa omaa showryhmää, joka on esiintynyt mm. koripallojoukkue Helsinki Seagullsin kotipeleissä.

Twerk la 20.4. klo 14.15-15.45
Twerkkaus eli “twerk” juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut osaksi nykypäivän tanssityylejä. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita dancehallin ja reggaetonin puolelta, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua.

Hinta: 30 €

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka workshopiin verkkokaupastamme. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella.

*****

In English shortly:

Emmi Heimola is a dancer and dance instructor based in Helsinki. Her professional teaching style, upbeat choreographies and charming personality makes her a popular dance teacher, and consequently her classes are often fully booked. Emmi is specialized in twerking and its different styles, like exotic, reggaeton and commercial dance.

Twerk on Sat Apr 20th at 2.15-3.45 pm

Twerking is a dance style originally based on African tribal dances, from which it has evolved into what it is today. The dance style takes influence from dancehall and reggaeton and can be seen on rap and hiphop music videos as part of African-American culture. Twerking includes a lot of hip thrusting, butt shaking and fierce attitude. Bring kneepads and clothes that are easy to move in.

Price: 30 €

Signing up:
Sign up by buying your spot from our webstore. The reservation is binding. Cancellation only with a doctor’s certificate.